TARAFTAR KULÜP ÇALIŞANLARINA YARDIMA HAZIR

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, 11 aydır kulüpten para alamayan çalışanlar için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

TARAFTAR KULÜP ÇALIŞANLARINA YARDIMA HAZIR
18 Haziran 2017 Pazar 14:59

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 11 ayır Eskişehirspor'dan para alamayan kulüp çalışanları için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu. Diri, "Eskisehirspor kulübümüz maddi sıkıntılar nedeniyle 11 ay personel maaşı ödeyemediğini hepimiz biliyoruz. Mübarek Ramazan ayını hayırlısıyla bitiriyoruz. Önümüz bayram Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) olarak kulübümüz tarafından açılacak bir hesaba bağış yaparak kampanya başlatmak istiyoruz."ifadelerini kullandı.

Açıklanacak hesap numarasına yardım yapmaya hazır olan taraftarların olduğunu belirten Diri şöyle devam etti: "Buradan mevcut yönetimimize sesleniyoruz. Çok acil bir hesap numarası duyurun ve camiamızla paylaşın. Büyük taraftarımız elinden gelen bütün özveriyle oraya az çok demeden yardım göndersin. Aylardır maaş alamadığı halde canla başla Eskişehirspor için çalışan bu insanları mutlu etmenin maneviyatı çok yüksek olacaktır. Aylardır sosyal medya da şehrin zenginlerinden medet uman büyük taraftar bu kampanya da büyüklüğünü göstermeli ve Es-Es'e üvey evlat muamelesi yapan iş adamlarına ders vermeli.
Kampanyayı başlatan ETB olarak 1000₺ ile ilk biz destek oluyoruz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.