Tanju Çolak ile sponsorluk anlaşması imzalandı

Eski futbolcu, Gol kralı Tanju Çolak ile Eskişehirspor arasında bugün imzalanan protokol ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

Tanju Çolak ile sponsorluk anlaşması imzalandı
06 Nisan 2018 Cuma 15:25

Eski futbolcu, Gol kralı Tanju Çolak ile Eskişehirspor arasında bugün imzalanan protokol ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

Eski futbolcu, Gol kralı Tanju Çolak’ın ortağı olduğu Eskişehir’li İşadamı Evren Akın’ın yerli sermaye ile kurmuş olduğu  Bringo Telekom (TB Haberleşme) şirketi ile Eskişehirspor arasında gerçekleşen protokol ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz ile Tanju Çolak imza töreninde  hazır bulundu.

Bringo Telekom yöneticisi Evren Akın Eskişehir’li işadamı olarak bu projenin önce Eskişehir’den başlaması gerektiğini Tanju Çolak ile istişare ederek, karşılıklı olarak prejeleri geliştirip Eskişehirspor'a sunduklarını ifade etti.

Projenin ana teması’ndan da bahseden Akın, evlerimiz ve işyerlerimizde kullandığımız sabit telefon hizmetini, herhangi bir altyapı değişikliği yapmadan hem halkımızın daha az fatura ödemesi, hemde her ödediği fatura’nın kulüp ile anlaştığımız protokol kapsamında, her ay düzenli olarak ödedikleri tutarın yüzde 10’nu halkımız adına Eskişehirspor’a ödemeyi taahhüt ediyoruz dedi.

Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor'a kaynak bulmak için yönetim kurulumuz büyük çaba sarfediyor. Bu kampanya ile birlikte Eskişehirspor’a uzun soluklu bir gelir sağlamayı planlıyoruz. Şehrimizde ki tüm kurum ve kuruluşlar, büyük taraftarımız ve Eskişehir bu kampanyaya destek vererek kulübümüze katkı sağlayacaklardır." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.