Tam da bu nedenle Anadolu Efsanesi

Mali kriz nedeniyle iyiden iyiye çıkmaza giren Eskişehirspor şehrin duyarsızlığı karşısında kötü son ile her an burun buruna gelebilir. Ancak Anadolu Yıldızı’nın kolay kolay pes etmeye niyeti yok. Umutlar tam tükenirken memleketin herhangi bir yerinden uzatılan bir el, yapılan bir tezahürat Es Es bitmez dedirtiyor.

Tam da bu nedenle Anadolu Efsanesi
20 Kasım 2018 Salı 00:08

Kötü yönetimlerin vebalini yük edinen Eskişehirspor taraftarlarının bitmek bilmeyen direnci ile futbol dünyasındaki yerini korumaya çalışıyor. Olağanüstü bir çaba ile ayakta tutulmaya çalışılan efsane kulüp her gün yeni sorunlarla mücadele ederken, adının büyüklüğü kendisini hissettiriyor. Siyaset ve ekonomi dünyasından gerekli desteği göremeyen Kırmızı Şimşekler, yurt içi ve yurt dışından maddi ve manevi destekler alarak yoluna devam ediyor. Son olarak Şırnak’ta bir köy okulu öğrencilerinin Eskişehirspor’un çığlığa, seslerini katması Eskişehirspor taraftarlarını oldukça duygulandırdı.

İŞTE MİNİK BEDENLERİN KOCAMAN YÜREKLERİ Buradan izleyebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=wMBoDHLID1k&feature=youtu.be
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.