TAKIM MENAJERLİĞİ ÖZGÜN ÖNVER’E EMANET

Nesine.com Eskişehir Basket’in teknik heyetinde değişiklik yaşandı. 1 yıldır kulübün takım menajerliğini yapan Gürol Karamahmut görevden ayrılırken yerine basketbolu bırakan Özgün Önver geldi.

TAKIM MENAJERLİĞİ ÖZGÜN ÖNVER’E EMANET
11 Temmuz 2017 Salı 13:37


Siyah Kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon takım menajerliği görevine getirilen Gürol Karamahmut görevinden ayrıldı. Yeni sezon planlaması hakkında yönetim kuruyla anlaşmayan Karamahmut takımdan ayrılma kararı aldı. Başarılı isim Türkiye Basketbol Ligi’nde bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Bahçeşehir Koleji’nde menajer olarak göreve başladı.

Kaptan göreve geldi

Gürol Karamahmut’un ayrılmasının ardından Eskişehir Basket’te takım menajerliğine geçtiğimiz sezon takım kaptanlığını yapan Özgün Önver getirildi. Basketbolu bırakma kararı alan 35 yaşındaki Özgün, yönetim ile anlaşma sağladı ve takım menajerliği görevine başladı. Özgün Önver’in yeni sezon planlaması için kolları sıvadığı öğrenildi. Ayrıca temsilcimizde transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.
 
Altyapıda değişim yaşanacak

Bu sene altyapıya önem verecek olan Eskişehir Basket geleceğin yıldızlarını yetiştirme de oldukça kararlı. Siyah Kırmızılı ekipte gelişim takımının başına Mersin Büyükşehir Belediyesi antrenörü Gürkan İşbırakmaz getirildi. İşbırakmaz’ın yardımcılığını ise Eskişehirli antrenör Serdar Koçaoğlu yapacak. Temsilcimiz önümüzdeki sezon gelişim liglerinde iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.
 
Sakarya’ya power forvet

Sakarya Büyükşehir Belediye, Amerikalı power forvet(uzun) Nathan Boothe ile anlaştı. 1994 doğumlu, 2.06 m boyundaki Amerikalı oyuncu NCAA Toledo formasıyla son sezonunda 31.5 dk, 19.3 sayı, 9.0 ribaund, 3.4 asist, 1.0 blok istatistikleri üretti. Boothe geçen sezon İtalya Ligi'nde Pistoio'da oynadı, 32 maç, 24.6 dk, 11.0 sayı, 4.8 ribaund, 1.4 asist ortalamaları yakaladı. Yaz Ligi'nde 15.9 dakika süre alan Boothe 4.8 sayı, 2.0 ribaund, 1.0 top çalma ile oynuyor.

Dwight Hardy Galatasaray’da

Galatasaray son üç sezonu Trabzonspor'da geçiren Dwight Hardy ile anlaştı. Taraflar arasında yapılan görüşmeler sonunda sözleşmedeki pürüzler giderildi, imzaların yarın veya Çarşamba günü atılması bekleniyor. 1987 doğumlu ve 1.88 m boyundaki skorer oyuncu geçen sezon 33.4 dk, 14.7 sayı, 2.3 ribaund, 2.7 asist ortalamaları yakalamıştı.

Can Altıntığ Banvit’te

Banvit geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Acıbadem Üniversitesi'nde oynayan oyun kurucu Can Altıntığ ile anlaştı. Can geçen sezon TBL'de 10.5 sayı ve 3.3 asist ortalamaları ile oynadı. 1987 doğumlu oyuncu yeni sezonda turuncu-yeşil formanın başarısı için mücadele edecek.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.