SÜMEYYE BOYACI'NIN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası için Londra'da bulunan Eskişehirli milli sporcu Sümeyye Boyacı, şampiyonada altın madalyayı hedefliyor.

SÜMEYYE BOYACI'NIN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
14 Eylül 2019 Cumartesi 10:11

Para Swimming World Serisi’nde Amerika, İtalya, Finlandiya, Singapur ve Almanya’da toplam 6 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya kazanan Sümeyye Boyacı, şimdi de Londra'daki şampiyonada ülkemizi temsil ediyor.

Sümeyye Boyacı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yılın en büyük yarışı! Londra Dünya Şampiyonası... Bir yıl boyunca hiç durmadan, dinlenmeden çalışıp hazırlandım.Aylar öncesinden kampa girip sıkı bir şekilde çalıştım" derken, "Cumhuriyet tarihimizin yüzmede ilk kadın dünya şampiyonu olmak için hazırım.  14 Eylül'de Londra'da İstiklâl Marşımızı tüm Dünya'ya dinletmek için mücadele edeceğim. Londradaki tüm Türkleri bu heyecanı birlikte yaşamaya davet ediyorum" dedi. 

Sümeyye 50 metre sırt üstü yarışacak olup final müsabakası Türkiye saati ile 20.30'da başlayacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.