SPORTİF DİREKTÖR ERDOĞAN: KÖTÜMSER DÜŞÜNMÜYORUM

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, kötümser düşünmenin iyi sonuçlar yaratmayacağını belirterek hedefin bir şekilde süper lige çıkmak olduğunu söyledi.

SPORTİF DİREKTÖR ERDOĞAN: KÖTÜMSER DÜŞÜNMÜYORUM
08 Aralık 2017 Cuma 13:29

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Bıraktığımız yerden devam etmeye çalışacağız. Futbolcuların moral ve motivasyonu için ne iyi diyebiliyoruz, ne kötü. Konum olarak Eskişehirspor kendine yakışmayan bir yerde. Buraya bir şeyleri başarmak için geldik. Çocuklara güveniyoruz. Yeni bir yönetim var. Onlar da el birliği ile çalışıyorlar. 3 maçlık periyodu iyi bir şekilde tamamlayarak, takımı kampa sağ salim götürmeyi amaçlıyoruz. 9 puanı almak istiyoruz. Futbolcuların ufak tefek sıkıntıları var onları çözmeyi amaçlıyoruz. Yönetim şimdi futbolcuları topladı. Elimizdeki mevcut kadronun sıkıntılarını çözmek için her şeyi yapıyoruz. Onları mutlu ederek şehri mutlu etmeye çalışıyoruz” dedi.

“Bıraktığımdan daha kötü bir ortam var”

Sezon sonunu huzurlu bir şekilde bitirmek istediklerini ifade eden Erdoğan, “Ben kendi adıma söylüyorum bıraktığımdan daha kötü bir ortam var. Ama sorun değil her kulüpte bu tür sıkıntılar var. Bu sıkıntıları çözmek için buradayız. 15 puanımız var. Çok kaybedilmiş bir şey yok. Son 3 maçta, 9 puan alırsak iyi yerlere geliriz. Tabi ki geçen senedeki durumdan daha kötüyüz. Ama mutluluğu yakalayacağımız hedefe ulaşmak istiyoruz. Mevcut kadroyu zorlayacağız. Çok verimli işler yaptı çocuklar. Hocamız çok başarılı işler yaptı. Ben hocamızdan memnunum. Kötümser düşünürsek kötü sonuçlar alırız. Bu takımın yeri burası değil. 15 puanı söke söke almış bir takımımız var. Benim hedefim 50-55 puan ile Play Off’lar ile süper lige çıkmak. Elbette ilk ikiye girmek de söz konusu. Matematik olmaz demedikten sonra her sonuç ulaşılabilecek bir sonuçtur” diye konuştu.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.