SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN OLUMSUZ SÖYLEMLERİ BIRAKIN

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Ofoedu ve Kaan Kanak’ın yeniden Eskişehirspor’a dönmesine sağladıkları katkılardan dolayı Elazığ ve Malatyaspor’a teşekkür etti. Diri, sosyal medya üzerinden yapılan olumsuz yorumlardan kaçınılması gerektiğine dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN OLUMSUZ SÖYLEMLERİ BIRAKIN
20 Temmuz 2017 Perşembe 10:38


 
ETB Başkanı Diri, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“Eskişehirspor’un içinde bulunduğu kötü durumu tüm herkes biliyor.

Öncelikle Eskişehirspor'un transfer yasağından dolayı Ofoedu ile sözleşme imzalamaktan vazgeçen ve Eskişehirspor'la anlaşması sırasında araya girmeyen Elazığspor'a çok teşekkür ederiz.
Akabinde Kaan KANAK ile anlaşmasına rağmen Eskişehirspor için sözleşmesini fesheden Malatyaspor'a çok teşekkür ederiz.

Ancak Kaan Kanak'a sosyal medya üzerinden olumsuz yazı yazan arkadaşlarımız olduğunu üzüntü ile görmekteyiz. Kaan o günün şartlarında giderken sallayarak gitmişti ki tribünlerden de bir çok kişi kendisine hakaretlerde bulunmuştu. Bugün ise bu adam transfer yasağı olan Eskişehirspor kapanmasın diye fadalarlık yaparak geri dönme aşamasında ama hala boş boş yazılar yazan arkadaşlarımız var. Beyler Transfer yasağımız var. Lütfen boş boş eleştirilerimizi kendimize saklayalım. Sezon sonuna kadar bir susun Allah aşkına.

Murat Uçar için Altınordu ile görüşmeler devam ediyor.

Ayrıca Trabzonspor'a giden oyuncumuz Kamil Ahmet ve Antalyaspor'a giden Boffin içinde aynı girişimlerde bulunulmalı. Kimse sosyal medya üzerinden olumsuz söylemlere girmesin. Bugün Elazığ ve Malatya'nın gösterdiği duruşu Türk futbolunun büyük iki kulübünden de bekliyoruz. Sözleşmeler imzalandı ancak şu an geri dönülebilir. Bu iki Anadolu kulübünün bugün Eskişehirspor için bu fedakarlığı yapması arada oluşan bütün buzları eritecek belki de Yeni arkadaşlıkların kurulmasına vesile olacaktır.

Buradan bütün Eskişehirspor taraftarına sesleniyorum. Artık olumsuz söylemleri bırakın ve bu kulüplere olumlu söylemler ile bu takımlara internet üzerinden bir baskı yapalım. Kesinlikle kimse küfürlü vb. kötü söylemlerde bulunmasın.

Eskişehirspor sizlerin şahsi kibirinizi tatmin edeceğiniz yer değildir. Bugün Eskişehirspor'un bizlerin böyle bir yardımına ihtiyacı var. Bizler üzerimize düşeni yaparak bu topçularımızı geri çağıralım ve gelenleri de bizlere yakışır bir şekilde kucaklayalım.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.