SİNAN ÖZEÇOĞLU'NDAN KÖTÜ HABER

Eskişehirspor eski Başkanı ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

SİNAN ÖZEÇOĞLU'NDAN KÖTÜ HABER
03 Ekim 2019 Perşembe 09:45

Eskişehirspor eski Başkanı ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu, taraftarın çağrısına kayıtsız kalmayarak Anadolu gazetesi yazarı Arif Anbar’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özeçoğlu, Eskişehir’in önde gelen kurum ve kişilerinin kendisine destek olmadığını söyleyerek başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. 

İşte Özeçoğlu’nun, yaptığı açıklama: 

“Bilindiği üzere, sadece Eskişehir’in değil, Anadolu’nun her koşulda parlayan yıldızı olan Eskişehirspor’umuzun vaziyeti ortada. Bizleri kahreden bu vaziyeti, detaylarıyla anlatmaya lüzum görmüyorum; zira sadece şehrimiz değil, ülkemiz spor kamuoyu da bu üzücü tablonun farkında. Sağ olsunlar, var olsunlar; Eskişehirspor’umuzun yapısının asli unsurlarından olan cefakar taraftarımız, bu içimizi acıtan koşullarda dahi takımımıza ruh ve kalplerini ortaya koyup sahip çıkıyorlar. Ve o taraftarımız, şahsımı, bir kez daha Eskişehirspor’un başkanlık makamına layık gördüklerini net bir biçimde deklare ettiler. Taraftarımızın Twitter üzerinden yaptığı #ÇareSinanÖzeçoğlu kampanyasına katılan aşağı yukarı 80 bin Eskişehirspor aşığının feryat eden sesi beni çok mutlu etti. Tüm samimiyetimle söylemeliyim ki; ben, hayatımda böyle bir onura mazhar olmadım. Öyle ki bu onur, spor kamuoyunda görülmüş şey değil. Hayatım boyunca kurumsallığa inanan bir insan olarak, Eskişehirspor’un profesyonel bir biçimde yönetilmesinden yanayım. Ortak akılla, Eskişehir’in ve Eskişehir dışındaki tüm paydaşlarla, bir yönüyle de Türkiye’nin baş kaldırı-direniş takımı olan Eskişehirspor’umuzun hak ettiği noktaya ulaşmasını istiyorum.  Ben, bu süreç içerisinde hiç bir noktada ‘adayım demedim.’ Taraftarımızın arkamızda durduğunu ve en büyük destekçimiz olduğunu biliyorum. Büyük taraftarımız dışında hiçbir kurum ve kişiden, bugüne kadar hiç destek göremedim.  Bu yüzden beni o makama layık gören tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum ve tekrar aday olmadığımı açıklamak istiyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.