Sinan Özeçoğlu: Lige renk kattık

Eskişehir Basket’te Başkan Sinan Özeçoğlu, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Özeçoğlu, ligde 14 maçın 10’unu kazandıklarını belirterek, lige renk kattıklarını söyledi.

Sinan Özeçoğlu: Lige renk kattık
08 Ocak 2018 Pazartesi 15:30

Özeçoğlu, “Oyuncularımızı tebrik ettim. Taraftarımızı da tebrik ediyorum. Eskişehir Basket, Basketbol Süper Ligi’ne renk ve heyecan getirmiştir. Sezon başında takımı kurarken hedefimiz Play-Off’tu. Hedefimiz hala o yönde. 14-18 Şubat tarihlerinde Türkiye Kupası’na katılacağız. Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz.  Oyuncularımızı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Özeçoğlu, “Sezon başında Eskişehir Basket için ‘Ligde kalır mı, kalmaz mı?’ deniyordu. Biz iyi bir takımız. Haftalar geçtikçe daha da iyi olacağız. 14 hafta oldu. 10 galibiyet 4 mağlubiyetimiz var. Bize büyük destek veren taraftarımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. İlk yarı kendi sahamızda 7 maç yaptık. İkinci yarıda evimizde 8 maç yapacağız. Taraftarımıza daha büyük iş düşüyor” dedi.

 “Ligi üst sıralarda tamamlamak için elimizden geleni yapacağız” diyen Özeçoğlu, “İnşallah Play-Off’a çıkacağız. Ligdeki ilk yılımızda bu duyguyu tatmak istiyoruz. Önümüzdeki sene hedefimiz zaten Avrupa. Bunu 3 yıl önce söylemiştik. Çıkış noktamız Avrupa’ydı. Kazanırız kaybederiz ama Türkiye Kupası’nda da iddialıyız. Sezon sonunu en iyi şekilde bitirip, Play-Off’ta gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” şeklinde konuştu.

Yönetici Ünal Şakar

Eskişehir Basket’te yönetici Ünal Şakar, Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirdi. Şakar, “8-0’la başlanan daha sonra 21-5’lere gelen bir maçtı. Sonra toparlamaya çalıştık. Çok yaklaştık. Son periyotta fark 2 sayıya kadar indi. Bu tarz maçlar olacaktır. Biraz üzerimizde stres olduğunu söyleyebilirim. Ama en önemli şey bu tarz maçları yaşayacağız. Nasıl deplasmana gidip yeniyorsak, kendi sahamızda yenileceğiz. Umarım bu sayı az olur. Çok güzel bir seyirci vardı. Özellikle 4’ncü periyotta seyircimizin büyük gücünü yanımıza aldık. Güzel şeyler yapacağız. Biz son hafta Sakarya’dayız. İlk yarıyı orada noktalayacağız. Ama en güzel şey Türkiye Kupası’nda ilk 8 takım arasına kalmayı garantiledik. Bu çok önemli bir başarı. Başkan ve yönetim gerçekten iyi çalışıyor. Birbirine kenetlenmiş bir ekip” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.