SİNAN ÖZEÇOĞLU: “KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM”

Taraftar liderleri ile bir araya gelen Sinan Özeçoğlu, “bu zorlu süreçte göreve talip olduk. Destek olunmadı demek ki istenmiyormuşuz” diyerek kesinlikle aday olmayacağını belirtti.

SİNAN ÖZEÇOĞLU: “KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM”
28 Kasım 2017 Salı 20:28

Eskişehirspor kongresine saatler kala taraftar liderleri çözüm üretmek için turlarını sürdürüyor. Bugün önce Nebi Hatipoğlu ile ardından Başkan Sinan Özeçoğlu ile görüşen taraftarlar umduklarını bulamadı. Mevcut başkan Sinan Özeçoğlu ile yapılan görüşmede Özeçoğlu’nun taraftarlara “çok zor bir süreçte görevi üstlendik. Elimizden ne geliyor ise yapmak adına ciddi uğraş verdik. Ancak beklediğimiz desteği bir türlü göremedik. Demek ki istenmiyormuşuz. Bundan sonraki süreçte başkanlığı sürdürmem halinde Eskişehirspor’a katkı sunamayacağım konusunda aynı yerde duruyorum. Kesinlikle yeniden adaylığım diye bir şey söz konu değil” dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.