SİNAN ÖZEÇOĞLU BAŞKANLIK İÇİN KONUŞTU

Eskişehirspor Başkanlığı için adı sıkça geçen Sinan Özeçoğlu, “Eskişehirspor’da zihniyet değişikliğine ihtiyaç var. Para ile yatıp para ile kalkıyoruz. Bir vizyon konulmalı. Bu benim tek başıma çözeceğim bir durum değil. Konsorsiyum oluşmalı. Ortak akıl gerekli” dedi.

SİNAN ÖZEÇOĞLU BAŞKANLIK İÇİN KONUŞTU
14 Haziran 2017 Çarşamba 14:05

 
 
2Eylül’den Erhan Ünal’a konuşan Özeçoğlu, son günlerde adı Eskişehirspor başkanlığı için geçen Sinan Özeçoğlu’na herkesin çok merak ettiği o soruyu sorduk… “Eskişehirspor başkanlığı için aday mısınız…” Özeçoğlu, başkan adaylığı ve Eskişehirspor konusunda şu açıklamalarda bulundu…
 
AYAKLARININ ÜZERİNDE DURMALI
 
“Ben Eskişehirspor’un 7 yaşından beri taraftarıyım. Ama ben Sinan Özeçoğlu olarak her yıl oraya git para al, buraya git para al değil, ayaklarının üzerinde duran bir Eskişehirspor olması gerektiğini düşünüyorum. Bu hep özlediğim Eskişehirspor… Sinan Özeçoğlu’nun tek başına yapacağı bir şey değil bu. Siyasetçilerin, vekillerin, şehri yönetenlerin işi, onlar ne karar verirse…” 
 
BİR VİZYON KOYULMALI
“Ben artık geçmiş yıllardaki başarılarla övünmek isteyen taraftar olmak istemiyorum. Eskişehirspor’a bir vizyon koyulması lazım. Bence kulübün ayaklarının üzerinde duran düzgün mali yapıyla planlama içerisinde olması gerekiyor. İnsanlar kulübü işlerini nasıl yönetiyorsa öyle yönetip bırakacak. Zihniyet değişikliğine ihtiyaç var. İnsanlar, bakanlar,  belediye başkanları ve vekiller para bulmak zorunda mı.” 
 
PARA İLE YATILIP PARA İLE KALKILIYOR
 
“Bence kulübün iyi yönetilip mali disiplin içinde olması gerekir. Yapabilir mi bu potansiyel var. İsimler önemli değil vizyon koymak gerekiyor. Eskişehirspor’un bir taraftarı olarak iyi yönetilmesini istiyorum. Fethi Heper dönemlerini hatırlıyorum. O zaman böyle dertler yoktu. Şimdi para ile yatıp para ile kalkıyoruz. Eskişehirspor, Türkiye ve daha sonra Avrupa’ya örnek olacak kulüplerden birisi.” 
 
BENİM ÇÖZECEĞİM BİR DURUM DEĞİL
 
Nesine.com Eskişehir Basket’in Başkanı Sinan Özeçoğlu, kulübün iyi yönetilmeye ihtiyacı olduğunu belirterek “İstanbul’a gidiyorum, oraya buraya gidiyorum, herkes bana Eskişehir-spor’u soruyor. Her maç 20-25 bin kişiye oynuyor.Konsorsiyum oluşmalı. Benim tek başıma çıkıp, çözeceğim bir durum değil. Eskişehirspor’un ortak akıla ihtiyacı var. Arayan soran çok oluyor. Bunu düzgün yapmak gerekiyor. Eskişehirspor isimlerden ziyade kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp olmalı… Vakit kaybetmeden 3 yıl içinde Süper Lig’e çıkıp pastadan pay sahibi olması lazım… Çünkü oradaki gelirin yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz” şeklinde konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.