SİNAN ÖZEÇOĞLU AÇIKLAMA YAPACAK

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın istifasının ardından bir basın toplantısı düzenleyecek. Özeçoğlu'nun 17.00'da açıklama yapması bekleniyor.

SİNAN ÖZEÇOĞLU AÇIKLAMA YAPACAK
21 Eylül 2017 Perşembe 15:21

Eskişehirspor'da teknik direktör Sergen Yalçın şoku yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi canlı yayında istifa eden Yalçın, kulüpte durumların kötüye gittiğini ve böyle bir karar almak zorunda olduklarını söyledi.

Yalçın'ın canlı yayında istifa etmesinin ardından Eskişehirspor Yönetim Kurulu acil koduyla toplandı. Başkan Sinan Özeçoğlu ve ekibi yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Öte yandan,  Eskişehirspor Başkanı Özeoğlu, bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Saat 17.00'de yapılması planlanan toplantıda Özeçoğlu'nun kulübün içinde bulunduğu son durumu ve teknik direktör konusunda açıklama yapması bekleniyor.


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.