SEZON 15 AĞUSTOS’TA AÇILACAK

Basketbol Süper Lig’de mücadele edecek olan Nesine.com Eskişehir Basket yeni sezon hazırlıklarına 15 Ağustos’ta başlıyor. Temsilcimiz Eskişehir’de toplanıp top başı yapacak.

SEZON 15 AĞUSTOS’TA AÇILACAK
06 Temmuz 2017 Perşembe 14:40


Geçtiğimiz sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve mutlu sona ulaşan Eskişehir Basket, Süper Lig için geri sayıma geçti. Siyah Kırmızılı ekip bir yandan yeni oyuncuları kadrosuna katmaya devam ederken diğer yandan ise birçok oyuncusuyla yollarını ayırıyor. Temsilcimiz şuan da yabancı transferde atağa kalkmış durumda. Yönetimin hafta sonuna kadar bazı yabancı oyuncularla resmi imzayı atması bekleniyor.

Top başı yapacaklar

Nesine.com Eskişehir Basket’in yeni sezon hazırlıklarının başlama tarihi de belli olmaya başladı. Siyah Kırmızılı ekibin 15 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi. Josep Maria Berrocal ile anlaşmaya yakın olan temsilcimiz İspanyol koç ile top başı yapmayı planlıyor. Eskişehir’de toplanacak olan Potanın Şimşekleri’nin yurt dışı kampına gidip gitmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
 
Damian Kulig ayrılmadı

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Banvit iç transferde harekete geçti. Banvit, Damian Kulig ile devam kararı aldı. Bandırma ekibi Polonyalı oyuncunun sözleşmesini 1 yıl uzattı. 1987 doğumlu oyuncu, 2015-2016 sezonunun başında Trabzonspor'dan Banvit'e transfer olmuştu. Deneyimli oyuncu bu sezon ligde 32 maça çıktı ve 20 sayı ortalaması ile oynadı.
 
Büyükçekmece ve Trabzon FIBA’da

Demir İnşaat Büyükçekmece ve Trabzonspor Medical Park, FIBA Europe Cup’a kabul edildi.Geçen hafta FIBA tarafından Demir İnşaat Büyükçekmece ve Trabzonspor Medical Park’ın takım yoğunluğu sebebiyle organizasyona katılamayacakları açıklanmıştı. Ancak yapılan girişimler sonucunda iki ekip FIBA Europe Cup’a tekrar kabul edildi. Katılacak takım sayısının fazla olmasından dolayı ön eleme oynayacak olan takımlardan rakiplerini elemeyi başaranlar gruplara kalmayı başaracaklar. Elemeler ile ilgili detaylar ve kura ile ilgili bilgiler FIBA tarafından önümüzdeki hafta açıklanacak.
 
Mutaf Beşiktaş yolcusu

Geçen sezon Furkan Korkmaz takasında Anadolu Efes'e gelen Can Maxim Mutaf, Beşiktaş Sompo Japan yolunda. Lacivert Beyazlıların kadrosunda düşünmediği 26 yaşındaki şutör guard, Siyah Beyazlılarla anlaşmaya yakın. Son detayların görüşüldüğü öğrenilirken hafta sonuna kadar transferin netleşmesi bekleniyor.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.