"SENEYE KAFAYA OYNARIZ"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, futbolcular Mevlüt Çelik ve Cemali Sertel ile basının karşısına çıktı

"SENEYE KAFAYA OYNARIZ"
26 Nisan 2019 Cuma 14:09

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, futbolcular Mevlüt Çelik ve Cemali Sertel ile basının karşısına çıktı.   Cemali Sertel, sol bekte oynadıktan sonra kendini bulduğunu ifade ederek,  "İlk yarı zorlu bir süreç yaşadık. Hocamız hep yanımızda durdu. Gittikçe performansımı artırdım. Transferi aştık. Hocamız bana ve takıma iyi geldi. İyi bir sezon geçiriyorum. Her şeye ben burada başladım. Eskişehirspor'da da bitirmek istiyorum. Önümüzdeki sezon daha iyi olacak " diye konuştu. Başarılı oyuncu Mevlüt Çelik ise,  "Sezon başı benim için zordu. İdmanlara başladım. Bir kadroya sonradan dahil oldum. Bir anda kendimi sahada buldum. Hocamız da şans verdi. Hocamızın teşvikiyle performansımı artırdım. İnşallah iyi bir sezon olur. Gelecek sezon en büyük transfer bu kadronun korunması olur. Kaliteli isimlerimiz var Seneye kafaya oynarız" şeklinde konuştu. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.