SELKASPOR ZORLU MÜCADELEDEN GALİBİYETLE ÇIKTI

Beton adamlar, Antalyaspor ile Avrupa yolundaki en önemli maçından 24-22 galip ayrıldı. Bugün saat 17:00’da Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda başlayan karşılaşmanın ilk yarısı yine Selkaspor’un 13-11 üstünlüğüyle bitti.

SELKASPOR ZORLU MÜCADELEDEN GALİBİYETLE ÇIKTI
26 Mart 2018 Pazartesi 11:43

 Selka Şirketler Grubu Onursal Başkanı Selahattin Kaya, Selkaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mert Kaya, Yönetim Kurulu üyelerinin de tribünden takip ettiği karşılaşmaya Eskişehir’den de çok sayıda taraftar gelerek takımını yalnız bırakmadı.

Selkaspor, Çarşamba günü saat 19:00’da çeyrek final 2. Maçında yine Antalyaspor ile karşılaşacak. Mavi beyazlı ekip Çarşamba gününe kadar Antalya’da kampta kalacak.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Haydar Eryılmaz; sezon içindeki en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını ifade ederek “Saha içinde motivasyonlarını koruyarak, maç boyunca oyundan düşmeyen ve tüm yüreklerini ve isteklerini ortaya koyan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hedefimiz Avrupa ve bu yolda en önemli galibiyetlerimizden birini aldık. Ancak rehavete kapılmayacağız ve önümüzdeki maçlardan da puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz. Eskişehir’den buraya kadar gelerek bizi her zamanki gibi yalnız bırakmayan Yöneticilerimize ve taraftarımıza da takımım adına teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.