Selkaspor Antalya karşısında

Selkaspor, Süper Lig’in 22. Haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Zorlu maç 25 Mart Pazar günü saat 17:00’da Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak.

Selkaspor Antalya karşısında
24 Mart 2018 Cumartesi 13:27

               Avrupa Kupaları için en önemli sınavlarından birine çıkacak olan Beton adamlar kritik maç öncesi 26 puanla 3. Sırada bulunurken; rakibi Antalyaspor ise 23 puana sahip bulunuyor. Mavi beyazlı ekip bu maçtan galibiyetle çıkarak ligde kalan üç maçı için rakibi karşısında avantaj yakalamak istiyor. İki rakip son olarak Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Eskişehir’de oynamış ve kıyasıya geçen karşılaşma sonunda Beton Adamlar sahadan 23-22 galip ayrılmıştı.

               Diğer yandan kulüpten yapılan açıklamada; kulübe deplasman sponsoru olarak destek sağlayan Ilgazlar Gruba teşekkür edildi.

               Beton Adamlar, Pazar günü oynayacakları maçın ardından Antalya’daki kamplarını sürdürecek ve Çarşamba günü Türkiye Kupası çeyrek final 2. Maçında yine Antalyaspor ile oynayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.