ŞEHRİN KALBİ GİRESUN'DA ATACAK

Bedenleri Eskişehir’de olan Eskişehirsporluların kalbi Giresun’da atacak.

ŞEHRİN KALBİ GİRESUN'DA ATACAK
25 Mayıs 2017 Perşembe 15:20


Eskişehirspor’un Play-Off maçlarının ilk etabında deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor karşılaşmasında takımlarını desteklemek için Giresun’a gitme şansı bulan taraftarlar olduğu gibi Giresun’a gidemeyen, ancak takımlarının oynayacağı kader maçını merakla bekleyen Eskişehirsporlular için hem Odunpazarı Belediyesi, hem de Tepebaşı Belediyesi  dev ekranlar kurarak yaşanacak büyük heyecana şehri ortak etmeyi hedefliyor. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bu akşam 19.00’da Odunpazarın’da Omuz Omuza” diyerek Eskişehirsporluları heyecana ortak olmaya davete derken, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,  “Şampiyon Eskişehirspor'a Giresun'da başarılar dilerim. Bizim çocuklar inanınca önlerindeki her engeli aşar. Yeter ki yürekten oynasınlar.  Bu akşam maç saatinde ESPARK AVM yanında, dev ekranda, omuz omuza maç izlemeye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.