ŞEHRİMİZE VERİLEN CEZADIR

TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, Merkez Hakem Kurulu tarafından sözleşmesi feshedilen Suat Arslanboğa ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ŞEHRİMİZE VERİLEN CEZADIR
04 Ekim 2019 Cuma 14:05

Eskişehir bölgesi hakemi Arslanboğa'nın sözleşmesinin feshedilmesini doğru bulmadıklarını söyleyen Seda, "İlimiz Süper Lig Hakemlerinden Suat Arslanboğa’nın profesyonel hakemliğinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hafta başında   feshedildiğini büyük üzüntüyle karşıladık. Sayın Arslanboğa, aslen Malatya doğumlu olmasına rağmen ailesi ile Eskişehir’de ikamet eden kısa sürede çevresinde sayılan ve sevilen, şehrimizi başarıyla temsil eden bir isimdir.  Eskişehir’in başta FIFA Kokartlı Mustafa Gerçeker, Orhan Gönül, İhsan Türe olmak üzere Kazım Ünlüsoy, Sadettin Dayan, İsmail Şencan ve daha birçok hakemiyle futbolumuza hizmet eden bir kent olduğu unutulmamalıdıı. Bizler TSYD Eskişehir Şubesi olarak, halen ülkemizin önemli hakemleri arasında yer alan Sayın Arslanboğa’ya TFF tarafından kesilen bu ağır faturayı şehrimize verilen bir ceza olarak görüyor ve olarak şiddetle kınıyoruz.  Kendi branşlarında sivrilerek zirveye çıkmış, en olgun çağlarında bir kalemde harcanan değerlerimizin son örneklerinden biri de şüphesiz Suat Arslanboğa’dır. Türkiye Liglerinde büyük hatalar yapan onlarca hakem dururken Suat Arslanboğa’nın kurban seçilmesi asla kabul edilemez. Dolasıyla Sayın Arslanboğa asla yalnız değildir! Adalet sözcüğünün giderek yalnızca sözlüklerde kaldığı ülkemizde TFF’den bu hatalı kararı tekrar gözden geçirmesini en kısa zamanda adalet sözcüğünü yeniden tesis etmesini bekliyor ve talep ediyoruz" dedi. 


Etiketler; #sadi seda
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.