ŞEHİR SELKA’NIN ŞAMPİYONLUĞUNDA BİRLEŞTİ

Kurulduğu yıl şampiyonluğa imza atarak Eskişehir’i gururlandıran Selka Hentbol şampiyonluğu Gaga Restaurant’a düzenlenen davet ile kutladı. Gecede siyaset, iş ve spor dünyasının tanınan isimleri Beton Adamlar’ın bu mutluluğuna ortak oldu.

ŞEHİR SELKA’NIN ŞAMPİYONLUĞUNDA BİRLEŞTİ
27 Nisan 2017 Perşembe 08:54

BÖYLE OLUR ŞAMPİYONUN GECESİ
İlgili Galeriye Git
 
Gaga Restaurat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Vali Azmi Çelik, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer ve Cemal Okan Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Engin Çakmak, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan’ın yanı sıra siyaset, iş ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
 
BU ŞAMPİYONLUK HEPİMİZİN
Gecede konuşan Selkaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mert Kaya, şampiyonluğun bir dayanışmanın sonucu olduğuna vurgu yaparak, “ Eskişehir bizler için önemli bir şehir ve önemli bir değer. Bu akşam burada bulunanların ya doğup büyüdüğü, yada yerleşip ayrılamadığı herkesi kucaklayan bir şehir Eskişehir. Şirketimizin temelleri böyle bir şehirde 40 sene evvel Selahattin Kaya tarafından atılmış olup, bizler ise ikinci jenerasyon olarak devraldığımız bu bayrağı daha ileri taşımak niyetindeyiz. Bu bağlamda Selka ailesi olarak sevdalısı olduğumuz bu şehre karşı hissettiğimiz manevi borca karşılık olarak sosyal bir proje üzerinde uzunca bir süredir düşünmekteydik. Bu noktada öncelikle sporun amatör ve rekabetçi ruhundan yola çıkarak, gençlerimize sağlayacağı sosyal ve fiziki faydayı değerlendirdik. aynı zamanda geçmiş senelerde Eskişehir’de ulusal ve uluslar arası arenada en iyi şekilde temsil eden kulüplerimizden Eskişehir ETİ, Polisgücü, Kılıçoğlu Toprak’ın  şehrimizin hafızasında ne kadar önemli bir yeri olduğunu gördük. Yapmamız gerekenin kamuoyunda bu hafızayı tekrar canlandırmak olduğunu düşünerek Selkaspor kulübünü kurduk” dedi. Şampiyonluğun tüm paydaşlarının bir araya gelmesi ile elde edildiğini vurgulayan Kaya, geceye katılanlara ve tüm sezon boyunca destek sunanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
 
SELKA’YI KUTLADILAR
Geceye katılanlar arasında yer alan Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Metin Güler, Selka Hentbol’ün başarısını kutlarken, şehre önemli bir marka kazandırdıkları için Selka Ailesine teşekkür etti.  Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç ise, Selkaspor’un bu başarısının şehirdeki diğer spor kulüplerinin başarısı ile taçlandırılarak bu senenin spor senesi olması temennisini dile getirdi. CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Kaya Ailesi’nin Eskişehir için önemli bir işe imza attıklarına vurgu yaparken Selka Hentbol’ün başarılarının devamı diledi. Vali Çelik ise sportif başarıların şehirler için öneminden bahsederek Selka Hentbol’ü kutlayarak konuşmasını tamamladı.  
 
SPONSORLARA PLAKET
Selka Hentbol’un şampiyonluğunun kutlandığı gecede sezon boyunca Beton Adamlar’a katkı sunan sponsorlara plaket verildi.
 
ŞAMPİYONLUK PASTASI KESİLDİ
Gecede Başkan Mert Kaya ve şampiyonluğun baş mimarlarından olay sporcular şampiyonluk pastasını birlikte kestiler.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.