Şehir Kolejinde milli gurur

Eskişehir'i Kadınlar Hentbol Süper Lig'inde altyapısından yetiştirdiği oyuncular ile başarılı bir şekilde temsil eden Eskişehir Şehir Koleji SK, genç milli takımlara gönderdiği oyuncular ile de dikkat çekiyor.

Şehir Kolejinde milli gurur
15 Mart 2018 Perşembe 15:00

U20 Milli takımına Ayşenur Şensöz ve Eda Nur Kılıç'ı gönderen Eskişehir Şehir Koleji SK'da bugünde 2002 doğumlu genç kaleci Öznur Özdemir'de Yıldız Milli takıma çağırıldı. Siyah Kırmızılılarda milli takıma çağrılan üç oyuncunun da Eskişehirli doğumlu olması ve kulübün altyapısından yetişen oyuncular olması da kamuoyu tarafından takdir ile karşılandı.

Kulüp resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklama ile milli takımlara çağrılan oyuncularını tebrik ederek, başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.