SARAR SPOR'DAN BÜYÜK BAŞARI

03-17 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılan POOMSEA Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Sarar Spor toplamda 6 madalya ile Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı. 

SARAR SPOR'DAN BÜYÜK BAŞARI
18 Mart 2019 Pazartesi 17:24

03-17 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılan POOMSEA Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Sarar Spor toplamda 6 madalya ile Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.  Antrenörler Nadir Özsoy ve Ömer Polat’ın yaptığı açıklamada, "Çok mücadele ettiklerini sporcularının başarısı katılım yüksek olmasına rağmen bizleri mutlu etmiştir diyerek, Sarar ailesine katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Sarar Spor Kulüp başkanı Alaattin Çoban yaptığı açıklamada, "Başta antrenörlerimiz olmak üzere katılım sağlayan bütün sporcularımıza, madalya alarak göğsümüzü kabartan sporcularımızı tebrik ederken bu başarıyı Çanakkale Şehitleri’ne armağan ediyorum" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.