Sarar'dan Şehrin şampiyonlarına destek

Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından Sarar, ülkemizi Katar'da Dünya Şampiyonasında temsil edecek olan Eskişehir Şehir Koleji oyuncularına ve teknik heyetine giyim sponsoru oldu.

Sarar'dan Şehrin şampiyonlarına destek
17 Şubat 2018 Cumartesi 09:59

21 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Katar'ın Başkenti Doha'da 19 ülkenin katılımı ile düzenlenecek olan ISF Liseler Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Eskişehir Şehir Koleji'nin giyim sponsorluğu Sarar Giyim sponsorluğunda gerçekleştirildi. Sarar Giyim Protokol Müdürü Alaattin Çoban'ın Sarar Fabrikasında konuk ettiği oyuncular ve teknik heyet kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler. Konu ile alakalı konuşan Eskişehir Şehir Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Sertan Sarpaş, "Sarar Giyim'in bize verdiğe bu destekten dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Katar'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü kendilerine verdik. Bize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı başta Alaattin Çoban olmak üzere tüm Sarar çalışanlarına teşekkür ederiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.