Şampiyon kızlar Özel Ümit'te sağlık taramasından geçti

Özel Şehir Okulları Kız Hentbol takımı dünya şampiyonası öncesi Özel Ümit Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Şampiyon kızlar Özel Ümit'te sağlık taramasından geçti
09 Şubat 2018 Cuma 15:36

22 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek olan ISF Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Özel Şehir Okulları Kız Hentbol takımı sporcuları şampiyona öncesi Özel Ümit Hastanesi’nde birçok testten geçti.

Sağlık taraması sonucunda bir değerlendirme yapan Takım Antrenörü Sertan Sarpaş, sponsorları Özel Ümit Hastanesi yönetimi ve personeline göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkürleri ileterek, “Özel Ümit Hastanesi’nin spor anlamında çok önemli destekleri var. Hem sponsorluk anlamında hem sporcuların sağlığı anlamında böyle kurumların artması lazım. Özel Ümit bunların başında geliyor. Dünya Şampiyonası öncesi büyük jest göstererek çocuklarımızın sağlığına yardımcı oluyor. Çok destek oluyorlar kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Şampiyona hakkında konuşan Sarpaş, “Biz geçen senede Şehir Okulları olarak Türkiye Şampiyonu olmuştuk fakat okul sporları dünya şampiyonası iki yılda bir yapıldığı için şampiyon olmamıza rağmen gidememiştik. Asıl hedef bu sene içindi.  Karabük’te gerçekleşen final etabında bütün maçlarda farklı galip gelerek Türkiye Şampiyonu olduk. Şimdi sıra Katar’da aynı başarıyı elde etmek” dedi.

Hedef finallere kalmak

Katar’da güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını ifade eden Sarpaş, “Katar’da A grubunda Bulgaristan, İsrail, Almanya ve Romanya ile mücadele edeceğiz. Önceliğimiz bütün maçları kazanıp grup lideri olarak ilk sekize kalmak istiyoruz. Daha sonraki hedefimiz ise finallere kalmak. Umarım bu hedefimizi gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Spor ve sporcunun yanındayız

Özel Ümit Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selim Murat Ürer her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, “Özel Şehir Okulları Kız Hentbol takımımız önemli bir başarıya imza atarak şampiyon oldular. Katar’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. Bu şampiyona öncesi Özel Ümit Hastanesi olarak sporcularımızın sağlık taramasını hastanemizde gerçekleştirdik. Takımımıza şampiyonada başarılar diliyoruz. Umarım şampiyon olarak ülkemize, şehrimize geri dönerler” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.