ŞAHBAZ ‘200 BİN DOLAR’ OLAYININ PERDE ARKASINI ANLATTI

Eskişehirspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz eski Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ile arasında yaşanan ‘200 bin dolar’ olayının perde arkasını anlattı.

ŞAHBAZ ‘200 BİN DOLAR’ OLAYININ PERDE ARKASINI ANLATTI
23 Mart 2018 Cuma 12:42

Kulübün içinde bulunduğu durumu değerlendiren bir basın toplantısı yapan Eskişehirspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz önemli açıklamalarda bulundu.

Soru cevap bölümünde gelen bir soru üzerine eski Başkan Sinan Özeçoğlu ile arasında yaşanan 200 Bin dolar konusunda yapılan görüşmeyi anlatan Şahbaz şunları söyledi: “Kulüp yöneticileri Eskişehirspor’a destek olmak için, yönetmek için vardırlar. Kulüp yöneticilerine sadece finansal kaynak olarak bakmak doğru olmaz. Sadece parayla kulüpler yönetilmiyor. Öyle bakanlar bizi eleştirdiler. Bizden önceki başkan beni aradı. Bana bağırarak, çağırarak o 200 bin doları almamam gerektiğini söyledi. Bir personeline bağırır gibi. Hakaret ederek. Sıfır iletişimle. Ben de dedim ki, ‘Sayın Başkan ben paramı istediğim zaman istediğim yere veririm.’ 200 bin dolar dışında benim hala 360 bin lira alacağım kalmıştı. Ben geçen nisan ayında Halk Bankası’ndan 200 bin dolar kredi çekerek borç verdim. Bunun karşısında Yönetim Kurulu bana Doğuş Grubundan gelecek olan reklam gelirini benim almamı sağladı. Büyük bir iftira atıldı. Ben Eskişehirspor’un hiçbir hesabına haciz getirmedim. Ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum. Benim Eskişehirspor’a destek olmamı bu zihniyet engelleyemeyecek. 3,5 ayda o rakamlardan daha yüksek rakamlar verdim. Bundan da hiçbir rahatsızlığım yok. Her zaman da Eskişehirspor’un yanında olacağım.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.