RAKİPLERDEN TRANSFER HABERLERİ

Yeni sezon için bütün takımlar transfer çalışmalarına hız verirken, Eskişehirspor yarın yapacağı kongrede başkanını arıyor.

RAKİPLERDEN TRANSFER HABERLERİ
30 Haziran 2017 Cuma 11:48

 
24 Haziran’da yapılan Genel Kurul çağrısına sadece 26 delegenin katılması nedeniyle 1 Temmuz’a ertelenen kongrede halen başkanlık için kimin aday olacağı merak konusu. Kulübün içinde bulunduğu mali krizin bir türlü aşılamaması ve kulübü bekleyen transfer yasağı ile puan silme cezası tehlikesi durumu daha da zorlaştırıyor.

Eskişehirspor bu sıkıntılarla boğuşurken 1. Lig’deki rakipleri de boş durmuyor. Yeni sezonda takımlarını güçlendirmek isteyen kulüpler birbiri ardında transfer haberlerine imza atıyor.
 
ERZURUMSPOR

Senegalli ön libero Mansaly Boubacar'la transfer taarruzuna başlayan mavi-beyazlılar, Samsun'dan Murat Gürbüzerol'u da kadrosuna katmıştı. Dadaşlar, dün 4 isme daha imza attırdı. Romanya'nın Craiova takımından ayrılan 26 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper Stephane Acka ve A.Konyaspor'la bağlarını koparan 36 yaşındaki kaleci Kaya Tarakçı'yla 2 yıllık sözleşme imzalandı. Bolu-sporlu sol bek Hakan Arslan'a 2 yıl imza attıran Dadaşlar, gurbetçi Selim Aydemir'le 1 yıl için anlaştı.

GİRESUNSPOR

Transferin en hızlı takımı Giresunspor bir oyuncuda daha mutlu sona ulaştı. Yeşil-Beyazlılar; Balıkesir, Osmanlı, Alanya ve son olarak Malatyaspor’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli sağ bek Caner Arıcı’yı bitirdi. 1 yllığına kiralık olarak kadroya katılacak futbolcuyla imzalar birkaç güne kadar atılacak.

ADANASPOR

Süper Lig’e veda eden Adanaspor, geri dönüş için kolları çabuk sıvadı. Gökhan Meral, Yener Arıca transferleriyle dikkatleri çeken Turuncu- Beyazlılar, son olarak da Manisaspor’un forveti Bahattin Köse ile her konuda anlaştı. Tarafların bugün sözleşme imzalamaları bekleniyor.

ALTINORDU

Sezon hazırlıklarına cuma günü Selçuk’ta başlayacak Altınordu’nun 29 kişilik kamp kadrosunun yaş ortalaması, genç oyuncu sayısının artmasıyla birlikte 21’e indi. Kadroda Altınordu patentli tam 22 oyuncu yer alırken, geçen sezon forma giyen gençlere ek olarak Cihan Topaloğlu, Ozan Can Oruç, Şahan Akyüz, Rıdvan Özdemir, Çağrı Oğuz, Caner Aktaş, Mutlu Aksu Doğan ve Onur Demir de A Takım ile birlikte hazırlık kampında yer alacak.

DENİZLİSPOR

Yeni sezon için 29 Haziran’da topbaşı yapacak olan Yeşil-Siyahlılar, Brezilya’dan gelecek Moritz ve prensip anlaşmasına varılan Sankoh’la sözleşme imzalayıp, küçük pürüzler yaşanan Cenk’le anlaşarak kadroyu tamamlayacak.

SAMSUNSPOR

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, geçen sene Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen 1 milyon 5 bin Euro değeri ile TFF 1. Lig’in en pahalı futbolcusu olan Abdülkerim Bardakçı ile yeniden anlaştıklarını, oyuncunun bugün Samsun'da olacağını söyledi.

İSTANBULSPOR

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden İstanbulspor, Sırp golcü Nemanja Kojic ve genç orta saha oyuncusu Sabit Hakan Yılmaz'ı transfer etti. 

Sarı-siyahlılar, 27 yaşındaki Kojic ile 3, Adanaspor 'dan ayrılan 20 yaşındaki Sabit Hakan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

ANKARAGÜCÜ

Yeni sezona güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmeyi planlayan sarı-lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporuyla çalışmalarını sürdürüyor. Kartal'ın istediği oyuncuların başında F.Bahçe'den öğrencileri olan 3 isim geliyor. Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve bir yıl oynamayan Raul Meireles'i kadrosunda görmek isteyen Kartal, Hakan Çinemre ile Savaş Polat'la da savunmayı güçlendirmeyi hedefliyor.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.