RAKİP ACIBADEM HEDEF SÜPER LİG

Final Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket Acıbadem Üniversitesi’ne konuk olacak. Devler serideki 3’üncü galibiyetini almak için ter dökecek. Maç saat 16.00’da başlayacak.

RAKİP ACIBADEM HEDEF SÜPER LİG
25 Mayıs 2017 Perşembe 14:33

Geçtiğimiz cumartesi günü Astra Group Sakarya BŞB Basketbol’a konuk olan temsilcimiz, rakibine 71-57’lik skorla mağlup olarak 4’lü Finaller’deki ilk yenilgisini almıştı. Bu sezon Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Dev Adamlar’ın bu hedefe ulaşabilmeleri için Final Grubu’nda en az 2 galibiyet daha alması lazım. Potanın Şimşekleri bugün Final-Four’un 4. maçında Acıbadem Üniversitesi’ne konuk olacak.

Nesine.com Eskişehir Basket 4’lü Finallerin ilk maçında 13 Mayıs Cumartesi günü Acıbadem Üniversitesi’ni ağırlayarak seriye bomba gibi bir başlangıç yapmıştı. Taraftarının desteğini arkasına alan Dev Adamlar rakibini 85-81’lik skorla yenerek Final Grubu’ndaki ilk maçından galibiyetle ayrılmıştı. Temsilcimiz bugün Acıbadem Üniversitesine konuk olarak 3. galibiyetini almak için ter dökecek. Zorlu maç saat 16.00’da başlayacak.

Bize karşı kazanamadılar

Temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket’in bugünkü rakibi Acıbadem Üniversitesi Final-Four’da galibiyet alamayan tek takım. İlk maçında Eskişehir Basket’e konuk olan İstanbul temsilcisi Final-Four’a mağlubiyetle başladı. Ardından evinde Sakarya BŞB Basketbol’u ağırlayan Acıbadem ekibi rakibine 77-81’lik skorla yenildi. Serinin 3. Maçında ise Bursaspor Durmazlar’ı konuk eden Acıbadem rakibine 67-74 yenilerek 3. mağlubiyetini aldı. Acıbadem Üniversitesi bugün seyircisi önünde Eskişehir Basket’i yenerek moral kazanmak istiyor.

Sayı kralına dikkat

Temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket’in bugünkü rakibi Acıbadem Üniversitesi’nde bir an bile boş bırakılmaması gereken oyuncular bulunuyor. 40 maçta süre alarak 782 sayı kaydeden Bracey Wright ligde en fazla sayı yapan oyuncu unvanını koruyor. Öte yandan sayı kralının 170 ribaundu ve 186’da asisti var. Alp Bayramoğlu’nun çalıştırdığı Acıbadem Üniversitesi’nde Sharrod Ford ve Can Altıntığ ise dikkat edilmesi gereken oyuncular.

Maç TRT Türk’te

Basketbol 1. Ligi Final Grubu’nun 4. Haftası’nda oynanacak olan Acıbadem Üniversitesi-Nesine.com Eskişehir Basket karşılaşması Acıbadem ekibinin ev sahipliğinde Acıbadem Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak. Dev Adamlar’ın galibiyet hedeflediği zorlu maç bugün saat 16.00’da başlayacak ve karşılaşma TRT Türk’ten canlı yayınla izlenebilecek.

Turhan’ın acı günü

Nesine.com Eskişehir Basket’in masörü İsmet Turhan annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Geçtiğimiz gün vefat eden 96 yaşındaki Şerife Turhan, dün Fatih Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Esentepe Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazına Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Nesine.com Eskişehir Basket yöneticileri ile spor ve siyaset camiasından çok sayıda tanınmış sima katıldı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada ise, “Masörümüz İsmet Turhan'ın annesi Şerife Turhan'ın vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.