"PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay kulübün resmi sitesinden yazılı açıklama yaptı.

"PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
19 Ocak 2019 Cumartesi 14:46

Dün gerçekleşen genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Kaan Ay yazılı bir açıklama yaptı. Ay Açık, şeffaf, hesap verilebilir ve güvene dayalı yönetim anlayışımızla yola çıktıklarını ifade ederek, “İçinde bulunduğumuz zor şartlardan tekrar şahlanıp özlenen Eskişehirspor’u iyi yerlere getirmek için görevimizin bilinci içerisindeyiz. Beş aydır içinde olmaktan son derece gurur duyduğum İcra Kurulundaki arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmaları ortak akıl ile yönetmeye devam edeceğiz. Açık, şeffaf, hesap verilebilir ve güvene dayalı yönetim anlayışımızla yola çıkmış bulunuyoruz. Bu planlamada toplumun her kesiminden destek bekliyoruz” dedi.

ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR 
Önemli projelerinin olduğunu ifade eden Ay, “ Alt yapımızı güçlendirmek ve yıldız adayı futbolcu yetiştirmek adına çok önemli projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu bağlamda üniversitelerimizle ortak hareket edeceğiz. Hedefimiz her yaş gurubunda milli takımlarımıza sürekli futbolcu göndermektir” diye konuştu. 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 
Transfer yasağının kalkması adına çalıştıklarını söyleyen  Başkan Ay, Transfer tahtasını açma yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Teknik direktörümüz Fuat Çapa ile birlikte yakalamış olduğumuz sinerjimizi artırarak devam edeceğiz. Ayrıca her şartta desteğini bizden esirgemeyen Büyük
taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzde ki hafta Yönetim Kurulumuzun görev dağılımını yapıp gelecek adına gerçekleştireceğimiz projelerimizi kamuoyunun takdirlerine sunacağız. Eskişehirspor’umuzun kalıcı başarılar elde edebilmesi için camiamızın, atanmış ve seçilmişlerimizin desteklerine daha fazla ihtiyaç vardır. Eskişehirspor hepimizindir, birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.