POTANIN ŞİMŞEKLERİ TOP BAŞI YAPIYOR

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket bugün top başı yapıyor. Siyah Kırmızılı ekip saat 10.00’da Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda çalışacak.

POTANIN ŞİMŞEKLERİ TOP BAŞI YAPIYOR
14 Ağustos 2017 Pazartesi 13:42

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig’e yükselmeyi başaran Eskişehir Basket 2017-18 sezonunun hazırlıklarına başlıyor. Potanın Şimşekleri bugün saat 10.00’da Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda top başı yapacak. Yeni koç Josep Maria Berrocal önderliğinde çalışacak olan temsilcimiz 17 Ağustos’a kadar Eskişehir’de kondisyon çalışması gerçekleştirecek.

Kamp yoğun geçecek

Bugün top başı yapacak olan temsilcimiz 18 Ağustos’ta Antalya’ya gidecek. 26 Ağustos’a Muratbey Uşak Sportif ile hazırlık maçı yapacak olan temsilcimiz daha sonra Eskişehir’e gelerek çalışmalarına burada devam edecek. Potanın Şimşekleri eylül ayının ortalarında ise Antalya’ya bir kez daha giderek Glorio Cup’ta mücadele edecek. Temsilcimizin bugünkü antrenmanına yeni transferlerinde katılması bekleniyor.

 

Tim Duncan, Ayres’ı çalıştırıyor

Eskişehir Basket’in son transferi Jeff Ayres yeni sezon hazırlıklarını eski takım arkadaşı NBA’nin efsane ismi Tim Duncan önderliğinde sürdürdü.

Yarın katılacak

7 yıl NBA’de forma giyen Eskişehir Basket’in yeni transferi Jeff Ayres, yeni sezon hazırlıklarını ülkesinde sürdürdü. San Antonio Spurs’ta eski takım arkadaşı olan dünyaca ünlü basketbolcu Tim Duncan önderliğinde çalışan Jeff Ayres hazır bir şekilde Eskişehir’e gelecek. Ayres’ın, Tim Duncan önderliğinde çalışması basketbol camiasında yankı uyandırdı. Ayres, yarın takıma katılarak çalışmalara başlayacak.


Staff belirleniyor

Eskişehir Basket’in yeni Koçu Josep Maria Berrocal’ın bu sezon asistanlığını yapacak olan antrenörler belirlenmeye başlandı. İspanyol koçun yardımcısı Miguel Ángel Hoyo olacak. 44 yaşındaki İspanyol antrenör Hoyo, ülkesinde birçok takımda baş antrenörlük yaptı. Ayrıca Pınar Karşıyaka altyapı antrenörlerinden Evren Kandemir’de Eskişehir Basket’in asistan koçu olarak göreve başlayacak.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.