POTADA ZORLU PERİYOT

Nesine.com Eskişehir Basket ligde kritik maç periyoduna giriyor. Potanın Şimşekleri, 1 Şubat Çarşamba akşamı Mamak BLD’yi konuk edecek, dört gün sonra ise İzmir’de Petkimspor ile karşılaşacak.

POTADA ZORLU PERİYOT
30 Ocak 2017 Pazartesi 14:20

 
SIRADA MAMAK VAR
Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Nesine.com Eskişehir Basket’i ligde yoğun bir maç trafiği bekliyor. Siyah Kırmızılı ekip ligin 21’inci haftasında Mamak Belediyesi Ankara DSİ’yi konuk edecek. Anadolu Üniversitesi’nde oynanacak olan kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak ve ES TV’den yayınlanacak.
PETKİM’E GİDECEĞİZ
Potanın Şimşekleri Mamak BLD’ye maçının hemen ardından 4 gün sonra İzmir’de Petkimspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde son 9 maçta 9 galibiyet alan Petkimspor iyi bir çıkış yakaladı. Ligde üçüncü sırada yer alan İzmir temsilcisi evinde oynadığı 11 karşılaşmada 10 galibiyet aldı. Bu kritik maç ise 4 Şubat Cumartesi günü oynanacak.
MAMAK DÜŞÜŞTE
Çarşamba günü Nesine.com Eskişehir Basket’in rakibi olacak olan Mamak Belediyesi Ankara DSİ ligde büyük bir düşüş içine girdi. Ankara temsilcisi son oynadığı 10 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda en yakın takipçisi Düzce Belediyesi ile karşı karşıya gelen Ankara temsilcisi rakibine 69-91’lik skorla mağlup ayrılmıştı.
ROTASYONA GİDEBİLİR
Nesine.com Eskişehir Basket Koçu Brad Greenberg, Çarşamba günü oynanacak olan Mamak BLD. Ankara DSİ karşılaşmasında rotasyona gidebilir. Bu maçtan dört  gün sonra oynanacak olan Petkim karşılaşmasını nedeniyle Greenberg’in as oyunculara az sürede forma şansı vermesi bekleniyor. Greenberg takımın genç isimlerine bu maçta görev verecek.
HAFTANIN 5’İNDE YER ALDI
Geçtiğimiz hafta oynanan Akhisar Belediyesi karşılaşmasında takımın en etkili oyuncusu olan Yunusemre Sonsırma haftanın 5’ine seçildi. Kritik maçta 16 sayıyla oynayan Yunus savunmada da 4 ribaunt, 4 asist ve 2 top çalmayla oynamıştı. Yunusemre Sonsırma bu performansıyla basketbolfaul.com sitesinde haftanın 5’ine seçildi.
ALTIN KARMADA YER ALDI
Akhisar galibiyetinin mimarı Josh Duncan, basketbol otoriteleri tarafından bu haftanın altın karmasına (yabancı) seçildi. Kritik maçta 31 dakika görev alan Duncan 34 sayı atarak farkını konuşturmuştu. Toplam 7 ribaunt alan Josh Duncan bu performansıyla göz doldurmuştu.
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.