POTADA TRANSFERE BAŞLADIK

Nesine.com Eskişehir Basket yeni sezon için transferlere başladı.

POTADA TRANSFERE BAŞLADIK
22 Haziran 2017 Perşembe 12:52

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’inde mücadele edecek olan Nesine.com Eskişehir Basket transferde sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Temsilcimiz Doğan Şenli ve Berkay Candan ile söz kesti

Muhammet Doğan tamam

Bu sezon Süper Lig’de iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Nesine.com Eskişehir Basket transfer çalışmalarına başladı. Siyah Kırmızılı yönetim yerli oyuncu transferinde Sampo Japan Beşiktaş’tan pivot oyuncusu Muhammed Doğan Şenli ile söz kesti. Bu sene Beşiktaş’ta sadece 2 maça çıkan 1992 doğumlu Muhammed Doğan’ın birkaç gün içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

Berkay’ın deneyimi fazla

Siyah Kırmızılı temsilcimiz Spor26 internet sitesinde yer alan bir diğer habere göre Uşak Sportif’te forma giyen Berkay Candan ile anlaşma sağladı. Uzun forvet mevkisin de görev yapan Berkay bu sezon Uşak’ta 50 karşılaşmaya çıktı. EuroCup deneyimi olan 1993 doğumlu oyuncu Trabzon, Banvit, TED Koleji Ankaralılar, Fenerbahçe Ülker ve Olin Edirne’de forma giydi.

Foto1: Muhammet Doğan Şenli

Foto2: Berkay Candan

Muratbey Uşak Solomon’u kaptı

Transferin en hızlı takımı Muratbey Uşak, Richard Solomon ile sözleşme yaptı. 1992 doğumlu ve 2.11 m boyundaki Solomon California mezunu. Geçen sezon Fransa'nın Gravelines takımında oynayan Solomon  Fransa Ligi'nde 10.1 sayı, 8.0 ribaund, 0.4 asist, 1.2 top çalma, FIBA EuropeCup'ta 9.4 sayı, 7.2 ribaund, 0.3 asist, 0.6 top çalma ortalamaları tutturdu.

Kaya Peker Telekom’da

Türk Telekom, TOFAŞ'tan Kaya Peker'i kadrosuna kattı. 1980 doğumlu ve 2.07 m boyundaki Peker BSL'ye 1996'da Karşıyaka forması ile adım attıktan sonra Efes Pilsen, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giymiş, ayrıca İspanya'nın Tau Ceramica takımında oynamıştı.

İmzalar 1 Temmuz’da atılacak

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’inde Türk ve yabancı sporcular için yeni sözleşme imzalama dönemi başlangıcı yani transfer dönemi 1 Temmuz’da başlıyor. Türk sporcular için transfer dönemi 29 Eylül 2017’de sona erecek. Yabancı ve yurt dışından gelecek oyuncular için son transfer günü ise ligin 27’nci haftada oynanacak olan ilk müsabaka gününün öncesindeki son iş günü mesai bitimine kadar olarak belirlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.