POTADA CAMERON CLARK SESLERİ

Süper Lig’de iddialı bir kadro oluşturmayı hedefleyen Nesine.com Eskişehir Basket yabancı transferde sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Temsilcimizin Amerikalı skorer gard Cameron Clark ile ilgilendiği öğrenildi.

POTADA CAMERON CLARK SESLERİ
03 Temmuz 2017 Pazartesi 14:16

Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde müthiş bir kadro kuran ve şampiyonluğa ulaşan Eskişehir Basket geçen seneki tarifeyi bu sezonda Süper Lig’de uygulamak istiyor. Siyah Kırmızılı yönetim Amerikalı skorer gard Cameron Clark ile ilgilendiği ortaya çıktı. Yönetimin 25 yaşındaki oyuncuyu kadroya katmak için yoğun bir mesai içine girdi.

Takımını sırtladı

1.98 boyunda olan Clark 16 Eylül 1991 doğumlu. Şuan Fransa şampiyonu Elan Chalon’da forma giyen Cameron Clark ligde 44 maça çıktı ve 18 sayı ortalamasıyla oynadı. Deneyimli oyuncu FIBA Avrupa Kupası’nda ise 20 maça çıkarken 20 sayı ortalamasıyla takımının galibiyetlerinde önemli rol oynadı.

Beşiktaş Erkan’ı kadroda tuttu

Beşiktaş Sompo Japan, Erkan Veyseloğlu'nun sözleşmesini iki yıl uzattığını açıkladı. Kulüp transferi, "2016-2017 sezonunda göstermiş olduğu performans ile herkesin takdirini kazanan tecrübeli basketbolcumuz Erkan Veyseloğlu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Yeni anlaşmanın hayırlı olmasını diler, Erkan Veyseloğlu’na Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın forması altında sonsuz başarılar dileriz" açıklamasıyla duyurdu.

Wanamaker NBA yolcusu

Darüşşafaka Doğuş'un yıldızı Brad Wanamaker, NBA hayalini gerçekleştiriyor. Geçen sezon gösterdiği performansla hem Euroleague'in devlerinin hem de NBA'in dikkatini çeken Brad Wanamaker, ABD'de görüşmelere devam ediyor. 15 Temmuz'a kadar Darüşşafaka Doğuş'tan 750 bin Dolar'lık NBA çıkışı bulunan Wanamaker, Oklahoma City Thunder, New Orleans Pelicans ve bir takımın daha teklifini değerlendiriyor.  Wanamaker'ın gelecek sezon kariyerine bir NBA takımında devam etmesi bekleniyor.

Udoh’a dev talip

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Ekpe Udoh’a NBA’den yeni bir talip var. Darren Wolfson’ın haberine göre Minnesota Timberwolves iki uzun oyuncu, Ekpe Udoh ve Dewayne Dedmon’ı radarına aldı. Fenerbahçe’nin ne olursa olsun Udoh’u elinde tutmaya çalıştığı gelen bilgiler arasında.

Karşıya iç transfere yöneldi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka, genç oyuncusu Egemen Güven ile olan sözleşmenin uzatıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde; “Alt yapımızdan yetişerek Pınar Karşıyaka forması giyen oyuncumuz Egemen Güven, 2 yıl daha Pınar Karşıyaka’da. Oyuncumuz Egemen Güven’in sözleşmesi revize edilerek, ikinci yılı opsiyonlu olmak üzere yeni bir sözleşme imzalandı. Pınar Karşıyaka ailesi olarak yeşil kırmızılı forma ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.