Play Off’ta ilk randevu

Eskişehir Basket, Play-Off serisinin ilk maçında 22 Mayıs Salı akşamı TOFAŞ ile deplasmanda karşılaşacak. İki galibiyet alan tarafında tur atlayacağı seride, Dev Adamlar avantaj arıyor. Zorlu maç bu akşam 20.45’te başlayacak

Play Off’ta ilk randevu
21 Mayıs 2018 Pazartesi 14:10

Potanın Şimşekleri, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu 30 maçta 16 galibiyet ve 14 mağlubiyetle 7’nci sırada noktaladı. Temsilcimiz Play-Off’ta ligi 2’nci tamamlayan TOFAŞ ile eşleşti. İki galibiyete ulaşan ekibin tur atlayacağı seride ilk maç bu akşam oynanacak. Serinin gidişatı için ilk maç bir hayli önem taşıyor.

İspanyol Koç Josep Maria Berrocal gözetiminde Play-Off maratonuna hazırlanan sıkı bir şekilde hazırlanan Devler, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda antrenmanar yaptı. Kritik önem arz eden maçın taktik çalışmalarını tekrar tekrar yapan Siyah-Kırmızılı temsilcimiz, ilk maçı kazanıp Perşembe günü Eskişehir’de tur atlamak istiyor.

Maç NTV’den naklen

TOFAŞ ile Eskişehir Basket arasında saat 20.45’te oynanacak maça Bursa TOFAŞ Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Zorlu karşılaşma NTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

TOFAŞ-Eskişehir Basket

Tarih: 22 Mayıs Salı

Saat: 20.45

Yer: TOFAŞ Spor Salonu

Yayın: NTV


 

Rowland sakat

Bu akşam TOFAŞ’a konuk olacak olan Eskişehir Basket’te tek eksik Amerikalı oyuncu E. J. Rowland. Uzun süredir yaşadığı sportif sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Rowland’ın maçta forma giyme ihtimalinin çok az olduğu öğrenildi. Rowland haricinde ise Siyah-Kırmızılı takımda sakat oyuncunun bulunmayışı teknik ekibi sevindiriyor.

Bir güldük bir üzüldük

Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin normal sezonunda TOFAŞ ile 2 kez karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında 23 Aralık’ta Eskişehir’de oynanan mücadelede temsilcimiz rakibini 76-75’lik skorla mağlup etti. Ligin ikinci devresinde ise 29 Nisan’da Bursa’da oynanan karşılaşmada ise kazanan 73-69’lık skorla TOFAŞ oldu.

 

Gerekirse 3’üncü maçlar…

Potada Play-Off müsabakaları iki maç üzerinden oynanacak. Play-Off ilk maçları 22 ve 23 Mayıs’ta oynanacakken ikinci maçlar ise 24-25 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Bu maçlar sonucunda 2 galibiyet alan takım tur atlayacak. İki maç sonucunda beraberlik olduğu takdirde ise 26-27 Mayıs tarihlerinde Play-Off’lara avantajlı başlayan takımın ev sahipliğinde üçüncü ve son maçlar oynanacak. Bu maçların kazananı turlayacak.

Play-Off ilk maçları programı

22 Mayıs Salı

18.15    Anadolu Efes-Darüşşafaka  (beINSports HD 3)

20.45    TOFAŞ-Eskişehir Basket (NTV)

23 Mayıs Çarşamba

18.15    Beşiktaş SJ-Banvit (NTV)

20.45    Fenerbahçe D-Sakarya BŞB (beINSports HD 3)


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.