PLAY-OFF’LAR BAŞLIYOR

Potanın Şimşekleri Play-Off çeyrek finalinde serinin ilk maçında yarın akşam saat 19.00’da İstanbulspor Beylikdüzünü konuk edecek. Devler, büyük taraftarı önünde zafer elde etmek istiyor…

PLAY-OFF’LAR BAŞLIYOR
27 Nisan 2017 Perşembe 17:06

Potanın Şimşekleri normal sezonu 2’nci sırada bitirerek, Play-Off çeyrek finalinde ligi 7’nci tamamlayan İstanbulspor Beylikdüzü ile eşleşti. Temsilcimiz serinin ilk maçına yarın akşam çıkacak. Normal sezonda rakibiyle iki kez karşılaşan Dev Adamlar, Sarı-Siyahlı rakibini her iki maçta da yenmeyi başardı. Temsilcimiz yarın akşam oynanacak serinin ilk maçını kazanmak istiyor. 5 maç üzerinden oynanacak seride hedef fire vermeden 3-0’ı yakalamak. Nesine.com Eskişehir Basket-İstanbulspor Beylikdüzü Play-Off çeyrek final karşılaşması yarın akşam saat 19.00’da Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’da oynanacak.
 
PLAY-OFF Çeyrek Final fikstürü
28 Nisan Cuma
19.00   Nesine.com Eskişehir Basket-İst. Beylikdüzü
30 Nisan Pazar
17.00   Nesine.com Eskişehir Basket-İst. Beylikdüzü
3 Mayıs Çarşamba
14.00   İst. Beylikdüzü- Nesine.com Eskişehir Basket
 
PLAY-OFF ÇEYREK FİNALİ MAÇ PROGRAMI
28 Nisan Cuma
18.30   Petkimspor-Acıbadem Üniversitesi
19.00   Nesine.com Eskişehir Basket-İst. Beylikdüzü
19.00   Astra Group Sakarya BŞB-Türk Telekom
19.00   Bursa Durmazlar-Afyon Belediyesi
 
“BÜYÜK TARAFTAR SALONA”
Nesine.com Eskişehir Basket’te Takım Menajeri Gürol Karamahmut Play-Off maçları öncesi açıklamalarda bulundu. Karamahmut, taraftarı salona davet etti.

“TAM KADRO HAZIRIZ”
Normal sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak Play-Off’lara kalma başarısı gösterdiklerini belirten Karamahmut, “Burada olmaktan dolayı çok sevinçliyiz. Gerçek hayat şimdi başlıyor. Hedefimiz bu takımı Süper Lig’e çıkartmak. Başaracak kapasiteye sahibiz. Hata kabul etmeyen maçlar geldi çattı. Bu süreçte taraftara her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarımızı maça bekliyoruz. İnşallah Play-Off sürecini en iyi şekilde geçip bütün emeklerimizin karşılığını alacağız. Maça tam kadro hazırız” ifadelerini kullandı.

ÜCRETSİZ SERVİSLER
Nesine.com Eskişehir Basket-İstanbulspor Beylikdüzü karşılaşmasını izlemek isteyen taraftarlar için Siyah-Kırmızılı kulüp jest yaparak ücretsiz servis ayarladı. Yarın saat 18.00’de Espark Alışveriş Merkezi önünden kalkacak 2 servis taraftarı salona götürecek.

MAÇ BİLETİ 5 TL
Play-Off çeyrek finalinde yarın akşam saat 19.00’da oynanacak Nesine.com Eskişehir Basket-İstanbulspor Beylikdüzü maçının bilet fiyatları 5 TL. Taraftarlar, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu gişelerinden biletlerini temin edebilecek.

HER TARAFTARA BAYRAK
Nesine.com Eskişehir Basket’i yalnız bırakmayacak olan basketbol severleri yarın  renkli bir gün bekliyor. Maça gelen her taraftara Nesine.com Eskişehir Basket bayrağı dağıtılacak. Ayrıca Siyah-Kırmızılı ekibin isim sponsoru Nesine.com maç içinde çeşitli etkinlikler yaparak taraftara güzel bir gün yaşatacak.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.