PARASIZLIKTAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILAMADI

Eskişehirli sporcu Ömer Ömürlü ekonomik nedenlerden dolayı  bugün Erzurum’da başlayan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılamadı.

PARASIZLIKTAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILAMADI
01 Temmuz 2019 Pazartesi 12:01

Baba Mehmet Ömürlü şampiyonaya katılamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, “Oğlum Ömer Ömürlü bugün başlayan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılamamanın üzüntüsünü yaşamakta. Eskişehir de çoğu sporcu antrenmanlarını yapıyorlar ekonomik nedenlerden dolayı hiçbiri şampiyonalara katılamıyor. Bu yüzden bu sporcuların ellerinden tutulmadığı için başarılı sporcular yok oluyor sporu bırakıyor. Bir sporcu kolay yetişmiyor, çok uzun yıllar emek veriyorlar. Ellerinden tutulmadığı için yok oluyorlar bunun canlı örneğinin bir tanesi Ömer. Biz her şampiyonaya hazırız, ekonomik nedenlerden katılamıyoruz bunu kimseye anlatamadım üzgünüm. Artık bu konu hakkında büyüklerimiz bir şeyler yapmalı emeklerimiz boşa gitmemeli her şey orta parası olan spor yapsın anlayışı son bulsun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.