Para değil yürek işi

A Takımını transfer tahtasını açamadığı için Balıkesir Baltok karşısında da sahaya süremeyen Eskişehirspor U-21 takımı ile çıktığı karşılaşmada rakibine 90 dakika sonunda 2-2’lik skor ile ilk 1 puanını hanesine yazdırdı. Eskişehirspor’un genç file bekçisisi Ekrem Kılıçarslan karşılaşmanın 81. dakikasında kırmızı kart gördü.

Para değil yürek işi
19 Ağustos 2018 Pazar 23:40

Geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanından 3-1’lik skor ile mağlubiyet ile dönene Eskişehirspor sezonun ikinci haftasında kendisi saha ve seyircisi karşısında Balıkesir Baltok’u ağırladı. Yaklaşık 12.500 taraftarı karşısında rakibini ağırlayan Eskişehirspor sahaya yine U-21 takımı ile çıkmak zorunda kaldı. Karşılaşmanın 16. dakikasında rakibi karşısında 1-0 mağlup duruma düşen Kırmızı Şimşekler, bu gole maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında kazanılan serbest vuruş ardından kafa ile topu filelere gönderen Cemali Sertel ile karşılık verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 57’yi gösterirken, rakip Balıkesirspor hızlı kullandıkları taç atışı sonrasında 2-1’lik üstünlüğü ele geçirdi. Bu golün ardından maç orta saha mücadelesi halinde geçerken, karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Halil İbrahim Öner Eskişehirspor’a 1 puan getiren golü attı. Eskişehirspor 2- Balıkesir Baltok:2

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.