Özer yetkililere seslendi: Adana maçını burada oynamak istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer kamp sonrasında TSYD tarafından düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Özer Dünyanın en büyük taraftarına sahibiz biz Eskişehirspor’u ligde tutmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Gelecek adına daha inançlı, formasını armasını kanın son damlasına kadar savunacak genç oyunculara sahibiz. Şartlar ne olursa olsun tek yumruk olma zamanı” dedi.

Özer yetkililere seslendi: Adana maçını burada oynamak istiyoruz
15 Ocak 2020 Çarşamba 13:26

Antalya 10 günde 16 antrenman ve dört hazırlık maçı yaptıklarını belirten Özer, “Kampımızı 33 sporcu ile yaptık. Tüm sporcular ile ilgili ölçümler yapılıp kayıt altına alınmıştır. 33 futbolcu ile hiç bir sakatlık vermeden Eskişehir’e geldik. Hazırlık maçlarında tüm sporcularımıza süre verilmiştir. Oyunculara adaletli davranmak zorundayız. Fedakâr bir ekibim var %99 Eskişehirlilerden kurdum ekibimizi. İşimiz kolay değil ama bunu hep birlikte başaracağımızı düşünüyorum: genç futbolcuların istekli olması bizim için büyük bir şans. Gönül diğer futbolcuların aramızda olmasını isterdik. Biz sadece oyuncuları maça hazırlayacağız. Keçiören maçımız var. Keçiören biliyorsunuz ligin en az gol atan takımlardan bir tanesi. Biz planımız yaptık. 33 kişilik bir rezerv kadromuz var. Alt yapıdan futbolcuları da hazırlayıp Eskişehirspor’un geleceğini kurtaracak futbolcuları da yetiştireceğiz” dedi.

Eskişehirspor’un yalnız bırakılmaması gerektiğini belirten Özer,  “Eskişehirspor’un bu ligde olması lazım. Eskişehir kültürü ile Avrupa’yı hak ediyor inşallah o günleri göreceğiz. Mustafa özerler Aliler, veliler gider ama önemli olan Eskişehirspordur. U-17 ve U-19’da olan futbolcuları yetenekli futbolcuları ekstra antrenmanlara alıp dışa bağımlı kalmayacak bir oyuncu topluluğu oluşturacağız. Çünkü başka yolumuz yok.

Şuanda 3-4 genç yeteneğimiz Avrupa’da ses getirir. Önceliğimiz bu ve benzeri futbolcuları Eskişehirspor’a faydalı olacak hale getirmek. Stoper mevkiinde bir sıkıntımız var. Ama o bölgeyi eldeki futbolcularla çözdük. Genç futbolcularla da o bölgeyi takviye edecek. 25-26 kişilik bir kadro hazırlayacağız” dedi.

Eskişehirspor’un gol yollarında sıkıntı yaşayıp, yaşamayacağı konusunda sorulan bir soruya Özer,  “Jesse, Milinkovic, Emre, Sisokko gibi en çok gol atan futbolcular şuanda elimizde yok. Bu yüzden elimizdeki alternatif oyunculara yöneldik. Biz takım oyunu oynamayı başarabilirsek başarılı oluruz. Çünkü genç ve yetenekli futbolcularımız var. Her mevkiden gol bekliyoruz” dedi

Stat Adana maçına yetişmeli

Adanaspor karşılaşmasını kendi sahalarında oynamak istediklerini belirten Özer, “Biz Adanaspor maçını burada oynamak istiyoruz. Bizim en büyük gücümüz taraftarımız.  Bu gençlerle taraftarımızı birleştirmek gerekiyor. Yetkililere sesleniyorum. Lütfen Adana maçımızı burada oynatın. Buna çok ihtiyacımız var” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.