Özer'den zorlu maç öncesi değerlendirmeler

Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde Hatayspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor’da tek hedef galibiyet. Zorlu maçla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Özer, “Taraftarımızın desteğiyle iç sahadan galibiyetle çıkmak tek arzumuz” dedi.

Özer'den zorlu maç öncesi değerlendirmeler
19 Şubat 2020 Çarşamba 15:25

Menemenspor karşısında alınan skordan memnun olmadığını belirten Özer, kalan maçların final havasında geçeceğini söyledi. Özer, rakip Hatayspor ile ilgili olarak ise,  “3 maçtır 3 puana hasret olan bir takımla karşılaşacağız. Yeni bir hoca değişikliğine gittiler. Hazırlıklarımızı buna göre şekillendirip, taraftarlarımıza iyi bir Eskişehirspor izletmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle iç sahadan galibiyetle çıkmak tek arzumuz” dedi. Cezalı durumda oyuncularının olmadığını sözlerine ekleyen Özer, Kıvanç Karakaş’ın durumunun ise maç saatinde netlik kazanacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.