ÖZEÇOĞLU LİSTE HAZIRLIĞINDA

Eskişehirspor’da başkanlık bilmecesi çözülüyor. 3’üncü kez Olağanüstü Genel Kurul’da başkan ve yönetim kurulunu seçemeyen Eskişehirspor’da işadamı ve Nesine.com Eskişehir Basket’in başkanı Sinan Özeçoğlu’nun başkanlık için ikna edildiği iddia edildi.

ÖZEÇOĞLU LİSTE HAZIRLIĞINDA
09 Temmuz 2017 Pazar 11:16

Eskişehirspor 52 yıllık tarihinin en kritik günlerinden geçiyor. Takımın içinde bulunduğu mali durum ve yeni sezonda kulübü bekleyen cezalar Eskişehirspor camiasını ve taraftarları endişelendiriyor. Mali Genel Kurul’un ardından yapılan 3 Olağanüstü Genel Kurul’da da başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçemeyen Eskişehirspor’da, Halil Ünal’ın artık yokum demesinin ardından yeni başkan arayışı devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içi Eskişehirspor’un kurucu üyesi ve Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter’in yapmış olduğu girişimler sonuç vermeye başladı. Bu bağlamda, Nesine.com Eskişehir Basket’in Başkanı Sinan Özeçoğlu’nun başkanlığa ikna edildiği öğrenildi. Dün akşam yapılan görüşmelerin ardından Özeçoğlu’nun görevi kabul ettiği ve Perşembe günü yapılacak olan kongrede bir liste çıkartmaya hazırlandığı iddia edildi.

Sinan Özeçoğlu kimdir?

1967 Eskişehir doğumlu olan Sinan Özeçoğlu, evli ve 2 çocuk babası. 25 yıl sanayicilik yapan Sinan Özeçoğlu, NSK ARMATÜR ve ÖZNUR PRES A.Ş. şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığını yürüttükten sonra, şirketlerini 2016 yılı başında İspanyol şirketi ROCA’ya devretmiştir. Başarılı iş adamı, MANDARINS GAYRİMENKUL şirketinin ve Eskişehir Basket kulübünün yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.