OYUNCULARIM İÇİN LİG AFYON MAÇIYLA BİTMİŞTİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Boluspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

OYUNCULARIM İÇİN LİG AFYON MAÇIYLA BİTMİŞTİ
17 Mayıs 2019 Cuma 18:56

Eskişehirspor konuk olduğu Boluspor'a 3-2 mağlup oldu. Maç sonu açıklamalarda bulunan Fuat Çapa girdikleri çok sayıdaki pozisyondan yararlanamadıklarını ifade ederek, “İlk devre girmiş olduğumuz çok sayıda pozisyon vardı. Maalesef değerlendiremedik. 4 tane karşı karşıya kaldığımız pozisyon söz konusuydu. Bir de penaltı pozisyonumuz vardı. Bana göre penaltıydı” dedi.

Sezonun Afyon maçıyla bittiğini ifade eden Çapa, “Sezon boyunca oyuncularımın üzerinde olan o yük,  yorgunluk bugün sahada çok net şekilde gözüktü. Afyon maçından sonra lig bitsin de bizde deşarj olalım hakimdi. Son 3 karşılaşmada bunu net şekilde gördük” diye konuştu.

Amaçlarına ulaştıklarını için mutlu olduklarını aktaran Çapa, “Amacımıza, hedefimize ulaştığımız için mutluyuz. Eskişehirspor bu ligi değil Süper Ligi hak ediyor. Sezon başında ve ortasında istediğimiz gibi çalışamadık. Koca camiayı hayal kırıklığına uğratmadığımız için mutluyum” şeklinde konuştu.

Çapa son olarak ise taraftarımıza teşekkür ederek, “Her zaman bizim yanımızdaydılar” ifadesini kullandı.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.