OTOBÜS LAZIM!

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Bursa deplasmanında da takımı yalnız bırakmayacaklarını belirterek şehirden otobüs desteği istedi.

OTOBÜS LAZIM!
27 Ocak 2020 Pazartesi 13:44

Diri yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Değerli Eskişehir halkı ve Eskişehirsporlular;

Eskişehirsporumuzun en büyük destekçisi olan tribünlerimizin sizlere ihtiyacı var. Tüm ülkenin övgüsünü alan Türk tribünlerinin lokomotifi olan ve tüm ülke taraftarının örnek aldığı Eskişehirspor tribünleri olarak bizlerin şehrimizden tek bir isteği var. Deplasmana Otobüs...

Eskişehirspor tribünleri 70 yıllarda takımın başarısını da arkalarına alarak çok iyi kullandılar ve ülke tribünlerinde zirveye oturdular. Takımımız o yıllarda hep zirveyi kovalıyor Avrupa kupalarında esiyor, oyuncuları milli takımda oynuyordu. O yıllarda Eskişehirsporlu olmak bugünlere göre daha kolaydı.

Bugün bizler 40 yaş altı jenerasyonu bir kaç alt lig şampiyonluğu hariç ve bir Marsilya macerası hariç hiç bir başarı görmedik. Hatta bizim jenerasyonun çoğu 3. lig veya 2. Lig B kategorilerinde Eskişehirsporlu oldu. Hiçbirimiz kupalara abone olmadık. Şampiyonluklara sevdalanmadık. Aldığımız kombineler hep hüsranlara, hayal kırıklıklarınaydı. Yolu olmayan Köylere, adı duyulmamış kasabalara, kırık camlara ve mevzularaydı hep deplasmanlarımız...

Bozulacağından emin olduğumuz otobüslerdi yola çıkışlarımız. Hep hüsran, hep üzüntü..

Fakat bunca acıya rağmen asla vazgeçmedik.

Özellikle küme düştüğümüz sezondan beri verilen “Direniş” mücadelesi bir çok spor programına ve belgesele dahi konu oldu. Ancak artık bizler de zayıflamaya başladık. Deplasmana kendimizi bıraktık alt yapıya otobüs bulmaya çalıştık. Kendimize bilet almayı bıraktık takımın uçak biletini hallettik. Ancak artık tüm şehrin güven duyduğu bir yönetim var. Bizler de tribünler olarak daha çok destek vermek istiyoruz. Fakat imkansızlıklar bizlerinde önüne engel oluyor.

Değerli Eskişehir halkı; bizlerin sizlerden tek isteği deplasman otobüsü... para pul bilet o bu şu hiçbir beklentimiz yok. Artık çıkarsız ESES sevdasını yaşayan onbinlerce taraftar olarak bir aradayız çürük elmaları ayıkladık. Yıllarca o müptezellere bu şehir nice destekler verdi. Ancak biz yüreğinde sadece Eskişehirspor sevgisi olan insanlar gereken desteği bulamıyoruz. Sadece deplasmana otobüs istiyoruz.

Bursa deplasmanında armamızı yalnız bırakmamak adına Lütfen bu çağrımıza sessiz kalmayınız. Eskişehirspor tribünleri olarak şehrimizden deplasmanlara Otobüs desteği bekliyoruz. Bursa deplasmanına otobüs 2000 TL tutmaktadır.

 Şu an için hiçbir ücretsiz otobüsümüz bulunmuyor. Bu bağlamda Bursa ya 50TL otobüs ücretimiz olacak. Deplasmana konvoy halinde gitmeliyiz. Otobüs için Mevlüt Gün e isimlerinizi yazdırınız. Otobüs desteğimize duyarsız kalmayan şehrinizin iş adamlarına ve ileri gelenlerine teşekkür ederiz. Ancak Eskişehirspor tribünleri adına deplasman için pankart boya bez için vb. İhtiyaçlar için para isteyen destek isteyen şahıslara yardımcı olmayın. Eskişehirspor tribünlerini bu tür insanlardan temizlemek için nice mücadeleler verildi nice çileler çekildi. Tekrar başa dönmemek gerekiyor. Taraftara deplasman konusunda destek olmak isteyen büyüklerimizin direk Taraftarlar Birliğimize ya da bizleri deplasman ulaşımı sağlayan 222TOUR Cem TARAZAN’a ulaşmalarını rica ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.