OSMAN TAŞ: BU PARALARI ÖDEYECEK VARSA BEN ADAYLIKTAN ÇEKİLİRİM

Kongrede konuşan Osman Taş, “Bugün buradayız. Bugün birisi bana desin ki “biz bu paraları bulabiliriz” ben kongreyi bir hafta daha uzatmaya razıyım” dedi.

OSMAN TAŞ: BU PARALARI ÖDEYECEK VARSA BEN ADAYLIKTAN ÇEKİLİRİM
13 Ekim 2019 Pazar 15:35

Osman Taş kongre erteleme isteğinin anlamsız olduğunu belirterek, “3 hafta önce kongre kararı aldık. Daha sonra vazgeçtik. Bunun nedenini açıklamak istiyorum. Çünkü o zaman kongre kararı alsaydık bugünkü manzara ile karşı karşıya kalacaktık. Şuan tesislerde yemek yok, otel parası ödenmiyor deniyor. İşte kongreyi o zaman almış olsaydık. Bu manzaralar o zaman yaşanacaktı.  Bir gerçek var. O gerçekte şudur, hadi bir hafta uzatalım. Ben son iki güne kadar çıkacağımı kimseye söylemedim zaten. Bakın eksi altı puan, küme düşme, bir de Pinto’nun parası var ödenmesi gereken. Bir hafta uzattık diyelim kim ödeyecek bunu. Bana bunun açıklamasını yapın ben aday olarak çıkmayayım. Bakın, dedim ki “bu paralar cebinizde varsa çıkın ben size destek olayım” Bundan 3 ay önce herkesten adam istedim. Bugün buradayız. Bugün birisi bana desin ki “biz bu paraları bulabiliriz” ben kongreyi bir hafta daha uzatmaya razıyım. Aksi halde bu durum Eskişehirspor’a zarar verecek. Bir gerçek var. Gerekirse elimde avucumda ne varsa her şeyi veririm. Yarın bu para ödenmediği zaman -6 puan benim haneme yazılacak. Küfür yiyeceğim. Ben ne çaldım, ne çırptım bu konuda bana kimse bir şey diyemez. Ben o küfürü yemek istemiyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.