OSMAN TAŞ: ADAYIM

Eskişehirspor kulübü başkan adaylığını açıklayan Osman Taş, kulübün içinde bulunduğu zor durumun kendisini korkutmadığını, zoru sevdiğini ve aday olduğunu tekrarladı

OSMAN TAŞ: ADAYIM
22 Mayıs 2019 Çarşamba 15:44

Eskişehirspor kulübünde genel kurul kararı alan mevcut yönetimde, başkanvekilliği görevini yürüten Osman Taş, yarın yapılacak genel kurul öncesi; yönetim oluşturmak için çalışmalara devam ettiğini belirterek, kulübün içinde bulunduğu zor şartlar ve ekonomik duruma rağmen, zoru sevdiğini ve aday olacağını tekrarladı. 23 Mayıs Perşembe günü Hasan Polatkan Kültür Merkezinde (Migros Üstü) saat 15.00’de yapılacak genel kurul öncesi, yönetim oluşturmak için yoğun bir çaba içinde olduğunu fakat yönetim listesine girecek isim bulmakta zorlandığını belirten Taş, “Birçok isim yönetime girmek istemiyor. Bu yüzden genel kurula kadar listenin hazırlanması zor gözüküyor. Amacım Perşembe gününe kadar yönetim listesini hazırlamak. Tabi ki kolay değil, kulübün içinde bulunduğu şartlar, birçok işadamını kulüpten uzak tutuyor. Fakat bu beni yıldırmayacak. Zoru seven biriyim. Aday olmakta kararlıyım” 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer özkan - 5 yıl önce
Hayirli olsun hemserim.biz Maliçliyiz zoru severiz zor günlerin adamiyiz simdiden Allah yolunu acik etsin