OSMAN BAŞKAN İÇİN KRİTİK GÜN

Eskişehirspor Yönetim Kurulu Başkanı Osman Taş’ın bugün ödemelerle ile ilgili adımlar atması gerekiyor. Aksi halde hem Fuat Hoca, hem de bazı yöneticilerin isyan bayrağını açması kimse için sürpriz olmayacak.

OSMAN BAŞKAN İÇİN KRİTİK GÜN
27 Ağustos 2019 Salı 12:27

Geçtiğimiz Cuma günü bazı ödemelerin yapılacağı yönünde vaadlerde bulunan ancak bu vaadleri yerine getiremeyen Başkan Osman Taş’ın bugün ödemeler konusunda bazı adımlar atması bekleniyor.

Eskişehirspor basın sözcüsü Mustafa Topkaya, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama da “Cuma günü maalesef  sorunların hiçbirine biz çözüm üretilemediğini gördük. Bunun sebebinin de işte işlemlerin yetişmediğini, yurt dışından da bazı yatırımcıların olacağını ve bu işlerin yetişmediğini bize ifade etti. Pazartesi, Salı günü bu işlemlerin tamamlanacağını söyledi” diyerek bugüne işaret etmişti.

Geciken ödemeler karşısında Fuat Hocanın ve bazı yöneticilerin oldukça rahatsız olduğu biliniyor. Sözlerin bir an evvel tutulmasını bekleyen yöneticiler ve Fuat Hoca’nın bugün beklenilen adımlar atılmaması halinde radikal kararlar alması gündemde.

İstikbal Gazetesi’nin ortaya attığı iddialara göre bugün beklenen ödemelerin yapılmaması durumunda Fuat hoca’nın istifa edeceği , ayrıca bazı yöneticilerinde istifa kararı alarak genel kurul talep edeceği belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.