Onlar Eskişehirspor'un geleceği!

Antalya Kemer'de yapılan Sömestr Cup 2006 doğumlularda ikinci olan Eskişehirspor minikleri ortaya koyduğu performans ile gelecek adına umutlandırdı.

Onlar Eskişehirspor'un geleceği!
08 Şubat 2018 Perşembe 12:47

Eskişehirspor 2006 doğumlu ekibi Antalya Kemer'de yapılan Sömestr Cup'ta başarılı sonuçlara imza atarak ikinci oldu. Antrenör Orhan Kamacı'nın öğrencileri gelecek adına umut veren performansa imza attı. Kupayla birlikte tesislerde poz veren ekip bundan sonraki süreçte daha da hedef büyüttü.

Akademi liglerine kadar en hazır hale geleceklerini ifade eden antrenör Orhan Kamacı, "Yeni jenerasyonları Eskişehirspor alt yapısına kazandırmaya devam ediyoruz. Gelecek vadeden 2006 doğumlu ekibimiz var. Buradan da ileride Eskişehirspor forması giymeye aday oyuncularımız mevcut. Amacımız bu çocuklarımızın gelişimlerini en iyi şekilde yapmalarını sağlamak. Bunun için çaba sarf etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraflar: Varol Alkılıçgil

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.