OLUMLU BİR NETİCEYE ULAŞAMADIK

Eskişehirspor eski başkanı Nebi Hatipoğlu, 1 haftadır yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmadığını ve kimsenin başkan olmayı istemediğini söyledi. Hatipoğlu, kendisinin de işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkan olamayacağını kaydetti.

OLUMLU BİR NETİCEYE ULAŞAMADIK
06 Aralık 2017 Çarşamba 17:17

Eskişehirspor eski başkanı Nebi Hatipoğlu, Olağanüstü Genel Kurulu'na dakikalar kala önemli açıklamalarda bulundu.

Hatipoğlu, "Yeni bir yönetim için çok uğraştık. Sinan beyin yeniden aday olması için çok uğraştık ancak o da başkan adayı olmak istemiyor. Başkan adayı ve yeni bir yönetim için bir sonuca ulaşamadık. Şuan hiçbir oluşum yok. Gittiğimiz yerlerde sözün haricinde bir şey alamadık. Kimse büyük bir rakam telaffuz etmiyor. Odunpazarı Belediyesi’nin desteği olacağı söyleniyor.

Başkan ve yönetim kurulu çıkarma konusunda başarılı olamadık. Çoğu arkadaşımız benim bu işin başına geçmemi istedi. Ancak benim işlerimin yoğunluğu nedeniyle başkan olamayacağımı defalarca söyledi. Biz bu işi zamanında yaptık ve sıramızı savdık. Başka iş adamlarının bu işlere soyunması gerekiyor. 1 haftadır çalışıyoruz ama bir sonuca varamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Nasıl bir sonuç çıkacak biz de bilmiyoruz. En son kongrede Halil Başkan takımı kayyıma bırakmayacağını söyledi. Onun ne yapacağını göreceğiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.