Öğrencilerin basketbol sevinci

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Eskişehir Basket’in antrenmanını ziyaret eden Engelliler Entegre Yüksek Okulu öğrencileri, Siyah-Kırmızılı basketbolcularla tanışmanın sevincini yaşadı.

Öğrencilerin basketbol sevinci
07 Aralık 2017 Perşembe 14:51

Trabzonspor maçı hazırlıklarını Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda sürdüren Potanın Şimşekleri’nin 7 Aralık Perşembe (bugün) minik konukları vardı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında antrenmanı ziyaret eden Engelliler Entegre Yüksek Okulu öğrencileri, basketbolcularla bir araya geldi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı organizasyonda miniklerin sevinci görülmeye değerdi.

Takım kaptanı Caner Erdeniz miniklerin öğretmenlerinden ve ailelerinden bilgi alarak çocuklar hakkında bilgi aldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Jeffy Ayres ve Viacheslav Kravtsov miniklere smaç attırdı. Ayrıca takımdaki diğer basketbolcular da minik öğrencilerle keyif dolu dakikalar geçirdi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü de etkinlikte yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.