OFOEDU'YA AF YOK

Eskişehirspor Teknik direktörü Yücel İldiz kapanışı iyi yapmak istediklerini belirtirken, Boluspor maçında kart görerek ülkesine giden Ofoedu için “gerekli olan cezayı alacak” dedi.

OFOEDU'YA AF YOK
21 Aralık 2017 Perşembe 12:20

Haftalık olağan basın toplantısında konuşan İldiz, “Hem cezalılar açısından, hem de sakatlar açısından sıkıntımız var ama sonuç itibarı ile sahaya 11 kişi ile çıkacağız. Adanaspor bu ligin dişli takımlarından bir tanesi. Bu maçta her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Kapanışı iyi yapmak istiyoruz. 3 puan alırsak bizim için çok iyi bir maç olacak. Hasan Hüseyin 2 gün antrenmana çıkamadı Erkan ve Bilal’inde darbeye bağlı hafif sakatlıkları var. Kaan’ın sırtında sorun vardı. Ama bunların hal olacağını düşünüyorum.  Aykut oynayamayacak sakatlığı devam ediyor. Bruno ve Ofoedu cezalı. Bizim belli bir kadromuz var. Genç futbolcularımızdan da faydalanacağız. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Gençlere şans doğdu

Genç futbolculara şans vermek istediklerini belirten İldiz, “Genç oyuncularımıza şans vermeye devam edeceğiz. Ancak onlardan bizi kurtarmasını beklersek, hem onları kaybederiz, hem biz kaybederiz. 5 genç futbolcumuzu alıp kampa götürebiliriz. Eskişehir’de oyuncu potansiyeli var. Ama öncelik takımın genel iskeletinin sağlıklı olması. Böyle olursa daha fazla genç futbolculara şans verebiliriz” dedi.  

Kamp Antalya’da

Ayın ikisinde Antalya’ya gideceğiz 12 sine kadar kamp yapacağız. 2 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz.

Ofoedu’ya af yok

Boluspor maçında sarı kart görerek ülkesine giden Ofoedu için sorulan soruyu da yanıtlayan İldiz, “Ofoedu için kulüp gerekli olan yaptırımı yapacak. Ofoedu gerekli olan cezayı alacak. İyi oyuncularımızdan biri ama kimsenin böyle davranma hakkı yok” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.