ODUNPAZARISPOR’DA İMZALAR ATILDI

Eskişehir'de 2019-2020 sezonunda Süper Amatör Kümede mücadele edecek Odunpazarıspor, yeni sezon öncesi düzenlenen imza töreni ile yeni transferlerini tanıttı.

ODUNPAZARISPOR’DA İMZALAR ATILDI
25 Eylül 2019 Çarşamba 13:55

Şampiyonluğu hedefleyerek gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etmeyi planlayan Odunpazarıspor, transferlerini düzenlenen imza töreni ile basına tanıttı. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen törene Odunpazarı Spor Kulübü Başkanı Nihat Çuhadar, Odunpazarı Belediyesi Başkanvekili Saffet Çelen, Odunpazarı Spor Kulübü Yöneticileri, futbolcular ve teknik heyet katıldı. 

“BU ŞEHRİ SPORLA DA BÜTÜNLEŞTİRMEK GEREKİYOR”
Toplantıda konuşan Odunpazarıspor Kulübü Başkanı Nihat Çuhadar, Eskişehir’in Türkiye’nin ve Dünya’nın gözbebeği olduğunu söyledi. Eskişehir’in bilimde, kültürde önemli atılımlar yapan bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Çuhadar, bu nedenle de herkesin Eskişehir’i görmek istediğini ifade etti. “Bu şehri sporla da bütünleştirmek gerekiyor. Sporla bütünleştirmek adına Odunpazarı Belediyesi olarak ‘Sporcunun zeki, ahlaklı ve çevik olması’ ilkesinden hareket ederek spora çok önem verdik” diyen Başkan Çuhadar,  konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Yaz sezonunda yaklaşık 500 kişilik bir spor ordusu kurarak çocuklara eğitimler verdik. Buna paralel olarak da genç ve yıldızlarda voleybol, basketbol, taekwondo ve futbol gibi branşlarda spora hizmet vermeye çalıştık. Bunu, belediyemizin temel ilkesi olarak değerlendiriyoruz. Sporda başarı da önemli. Sporda bu başarıya ulaşmak için de bir takım oluşturduk. Takımda yer alan arkadaşlarımızın tamamına yakını üniversite ve lisede okuyan öğrenci arkadaşlarımız. Bu öğrenci arkadaşlarımızın kaliteli ve nitelikli birer sporcu olması için çalışacağız. Ben, onların da ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Biz de Eskişehir Odunpazarıspor Kulübü olarak gereken desteği vereceğiz.”

“EL ELE VEREREK BAŞARILI OLACAĞIZ”
Futbolda centilmenliğin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Çuhadar, başarının da centilmenlik kadar önemli olduğunu vurguladı. Başarı sağlayacakları bir takım kurmak için bu yola çıktıklarını belirten Başkan Çuhadar, “Ben sporcu arkadaşlarımız, antrenör ve sporcu arkadaşlarımızla el ele vererek başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.    

Nihat Çuhadar’ın konuşmasının ardından, imza töreni gerçekleştirildi. Futbolcular kendilerini 
Odunpazarıspor Kulübü’ne bağlayan imzaları attı. 

Tören sonunda Odunpazarı Spor Kulübü yöneticileri Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.