NE DİYELİM ZORU SEVİYORUZ

Yeni Malatya ve Sivasspor, Süper Lig’e çıkarken Eskişehirspor play off’da Süper Lig’i kovalayacak.

NE DİYELİM ZORU SEVİYORUZ
14 Mayıs 2017 Pazar 19:06

Yeni Malatyaspor, Boluspor ile 1-1 berabere kalırken, Sivasspor ise Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak Eskişehirspor’a mükemmel bir fırsat sundu. Ancak Eskişehirspor kendi sahasında BŞ Gaziantep ile 2-2 berabere kalarak ilk ikide Süper Lig’e çıkma şansını bir kez daha tepti. Eskişehirspor Süper Lig’i play off arenasında kovalayacak.
ÇOK İSTEDİ AMA
Diriliş sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Eskişehirspor bitime son hafta kala Giresunspor ile karşılaştı.Kırmızı Şimşekler, karşılaşmanın 18. dakikasında Erdal Güneş’in golüne engel olamayarak 1-0 mağlup duruma düştü. İlk yarı istediği oyunu ortaya koyamayan Eskişehirspor 1-0’lık mağlubiyet ile soyunma odasına girdi. Karşılaşmanın ikinci 51. dakikasında Semih Şentürk ile skoru eşitleyen Kırmızı Şimşekler, 6 dakika sonra rakip futbolcu Mehmet Erdem’in attığı gol ile bir kez daha 2-1 mağlup duruma düştü. Karşılaşmanın 75. dakikasında Bruno ile eşitliği sağlayan Eskişehirspor kalan dakikalarda rakip kaleyi ablukaya alsa da kendisini süper lig’e çıkaracak galibiyete imza atamadı.  
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.