MUTLULUK SÜRECEK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli haftalık olağan basın toplantısında, “Kalan 9 haftanın tamamında zor maçlar sahne alacak. Biz önce en yakın hedefe ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu mutluluk devam edecek” diye konuştu.

MUTLULUK SÜRECEK
30 Mart 2017 Perşembe 11:25

Eskişehir bir mesaj verdi
 Denizli,  Milli takımın, Moldova ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında Eskişehir’in güzel bir mesaj verdiğini belirterek, “Eskişehir, federasyona, milli takıma, oyuncularımıza bundan sonra burada birlikte olabiliriz mesajı verdi. Harika bir gündü. A Milli Takım’ın şehre kattığı hava başkaydı. Ben milli takımdayken aklımızda iki şehir vardı. Bursa ve Eskişehir. O dönem Bursa’nın şartları daha uygundu. Şimdi Eskişehir’in de şartları uygun. Eskişehir milli takıma Moldava maçında verdiği desteği her maçta ortaya koyabilecek bir potansiyele sahip. Eskişehir hazırlık maçında bu tabloyu ortaya koyuyorsa puan maçlarında daha iyi performans sergileyecektir” dedi.
 
Her maç zor geçecek
 Kalan 9 haftada her maçın zorluk derecesinin yüksek olduğunu belirten tecrübeli teknik adam
“Önümüzdeki maçların tamamı zorlu geçecek. Maçların Zorluk derecesi bize gelince daha da artacak. Böyle bir kadronun hedefine yürürken dirençle karşılaşması normal. Bütün her şey bizim ortaya koyacağımız performans ile ilgili. Bu haftaki rakibimiz bu ligde zor haftalar yaşayan bir rakip. Bir hedefe varmak istiyorsanız. Bunların hepsi ile karşılaşacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bizde biliyoruz. 9 haftayı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Hiç kayıpsız geçme ihtimalimiz var mı? Var. Bazı kayıplar yaşayacaksak nerede yaşayalım? Bunları hesaplıyoruz. Fizik ve psikolojik olarak  iyi durumdayız. Bandırma maçı inşallah düşündüğümüz gibi geçer. Bu mutluluk devam edecek. Ara sıra sekte olabilir. 10 gün evvel biz burada konuşurken, ligde konumuz beşincilikti 2 basamak birden çıkma imkanı bulduk. Önce en yakın hedefe ulaşacağız. Bizim bir üstümüzde ve altımızda bulunan takımlar hocalarını değiştirdi. Biz şehrimizle, taraftarımızla, herşeyimiz ile bu heyecanı yaşıyoruz yaşamaya devam edeceğiz” dedi.
 
Futbolda mükemmel yoktur
Dorukhan’ın performansı ile ilgili olarak yöneltilen soruya Denizli “Dorukhan neler düşündüğümüz çok fazla dillendirmeye gerek yok. Onun performansını bizim dışımızda değerlendiren kesimler var. Grafiğini yukarı çıkardı ve devam eder. Önünde büyük hedefler var. Bir takım kendine nasıl hedefler koyuyorsa, futbolcuda hedef koyması gerekir. Futbolcu için başarının sonu yoktur. Futbolda mükemmel diye bir şey yoktur. Bu Dorukhan için yeterli ise burada bırakır. Buradaki tüm futbolcular ben başardım dememeli. Yetmez daha geçilecek hedefler vardır. Genç futbolcular bu düşünceyi daha fazla hayata geçirmeli” diye konuştu
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.